Home Custom BMW revine din 2020 la modelele custom
Custom

BMW revine din 2020 la modelele custom

1


Producătorul german a anunțat de curând prin vice președintele Timo Resch, dezvoltarea unui model special de tip custom pentru pe piața din SUA. Acesta își va face debutul în cursul anului 2020 și va avea echipat un motor boxer de 1.800 cmc.

BMW a alimentat să spunem așa zvonurile tot mai multe din ultima perioadă cu privire la apariția unui nou model custom echipat cu un motor de tip maxi boxer de 1.800 cmc. După modelul special comandat de către firma japoneză Works Zon, compania bavareză dă replica acelui experiment cu conceptul The Birdcage Revival, realizat special de firma americană Cycles Revival specializată pe modele personalizate tip custom și dotat cu prototipul noului motor maxi boxer. Motocicleta a fost prezentată la ultima ediție a Salonului Moto Handbuilt din Austin(statul Texas – SUA), beneficia de un cadru din titan dintr-o singură bucată și a fost construită în timp de șase luni.

„Vom prezenta până la mijlocul acestui an un concept nou de motocicletă dezvoltat în întregime de firma noastră, construit în jurul acestui nou motor maxi boxer. În cursul anului 2020 își vor face debutul o serie de modele tip cruiser echipate cu noul motor Big Boxer „, a declarat Timo Resch, vicepreședintele de vânzări și marketing pentru BMW Motorrad. Strategia este de a intra pe piața americană cu o gamă largă de modele tip custom cu motoare de mare capacitate care au lipsit de mai mulți ani din oferta BMW.

Foto: BMW

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

BMW R 18 The Crown
CustomNoutati moto

BMW R18 The Crown: un alt fel de a sărbători 100 de ani de BMW Motorrad

BMW sărbătorește 100 de ani de la înființarea BMW Motorrad, divizia companiei...

CustomNoutati moto

Brabus 1300 R: Brabus își unește forțele cu KTM pentru a doua oară

KTM și-a reînnoit parteneriatul cu firma germană de tuning  Brabus pentru a...

Comunitatea motoCustom

Proiectul Hero Iron al Harley-Davidson București în forma finală

Harley-Davidson București a încheiat construcția proiectului Hero Iron. Jumătate din suma primită...

Custom

BMW K100 – The Mechanic

Acest BMW K100 – The Mechanic – îți captează atenția ca un...