BMW revine din 2020 la modelele custom

Producătorul german a anunțat de curând prin vice președintele Timo Resch, dezvoltarea unui model special de tip custom pentru pe piața din SUA. Acesta își va face debutul în cursul anului 2020 și va avea echipat un motor boxer de 1.800 cmc.

BMW a alimentat să spunem așa zvonurile tot mai multe din ultima perioadă cu privire la apariția unui nou model custom echipat cu un motor de tip maxi boxer de 1.800 cmc. După modelul special comandat de către firma japoneză Works Zon, compania bavareză dă replica acelui experiment cu conceptul The Birdcage Revival, realizat special de firma americană Cycles Revival specializată pe modele personalizate tip custom și dotat cu prototipul noului motor maxi boxer. Motocicleta a fost prezentată la ultima ediție a Salonului Moto Handbuilt din Austin(statul Texas – SUA), beneficia de un cadru din titan dintr-o singură bucată și a fost construită în timp de șase luni.

„Vom prezenta până la mijlocul acestui an un concept nou de motocicletă dezvoltat în întregime de firma noastră, construit în jurul acestui nou motor maxi boxer. În cursul anului 2020 își vor face debutul o serie de modele tip cruiser echipate cu noul motor Big Boxer „, a declarat Timo Resch, vicepreședintele de vânzări și marketing pentru BMW Motorrad. Strategia este de a intra pe piața americană cu o gamă largă de modele tip custom cu motoare de mare capacitate care au lipsit de mai mulți ani din oferta BMW.

Foto: BMW

Adaugati comentariu