Despre noi

AutoExpert Media

Picture1

AutoExpert este astazi nucleul celui mai important Motoring Media Grup din Romania, cu adresabilitate catre un larg spectru de cititori – de la pasionatii care judeca automobilul emotional (revista AutoExpert si www.autoexpert.ro) la rationalii care gestioneaza masinile de companie (revista FloteAuto si www.floteauto.ro), de la iubitorii de adrenalina (revista MotorXpert si www.motorxpert.ro) la pasionatii de libertate pe ape (revista YachtExpert si www.yachtexpert.ro), sau de la femei (www.missauto.ro) la copii (colectia AutoExpert Junior). Se adauga un larg numar de editii si proiecte speciale, de ghiduri informative si educative, totul intr-un efort constant pentru a fi utili cititorilor nostri si pentru a contribui la dezvoltarea corecta a pietelor specifice.

Prin parteneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, avem acces la informatii globale, la experienta unei retele de parteneri din 18 tari importante, de pe aproape toate continentele si la proiecte interesante. De asemenea, suntem si furnizori de articole interesante, avand ca subiect specificul romanesc. Deocamdata, avem 4 binoame bine definite – AutoExpert – Quattoruote, FloteAuto – Tutto Trasporti, MotorXpert – Dueruote, AutoExpert Junior – Quattroruote Junior si ne dorim sa extindem colaborarea.

Florin Micu – Publisher AutoExpert Media

Florin Micu
Activează în presa auto din 1994, a dezvoltat numeroase proiecte editoriale, a educat oameni și a construit echipe, a fost ales “Jurnalistul Auto al Anului”, este fost președinte și actual membru în bordul Asociației Presei Auto din România și membru în juriul care alege “Mașina Anului în România”. Trecerea in noul mileniu coincide cu demararea proiectului AutoExpert, care s-a dorit din start o revista auto “Made in Romania” si pentru romani. Firesc, de aici s-au dezvoltat constant proiecte noi.