Proiectul Hero Iron al Harley-Davidson București în forma finală

Harley-Davidson București a încheiat construcția proiectului Hero Iron. Jumătate din suma primită din vânzarea acestui Iron 883 customizat va fi donată către Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, ca un omagiu adus celor care duc zilnic o luptă de gherilă împotriva noului tip de coronavirus COvid-19.

Harley-Davidson Hero Iron este în esență un Iron 883 elegant și dur prin construcție, modificat pentru a întruchipa ideea de eroi care luptă pentru binele tuturor. Însemnele militare amintesc faptul că în vremuri cu adevărat tensionate această instituție oferă un sprijin deosebit. Iar mâinile pictate pe capacul bateriei transmit fără nevoie de traduceri mesajul “o mână de ajutor”.

Țin să subliniez “o mână” pentru că fiecare la rândul nostru putem contribui la depășirea acestui moment de încercare pentru omenire. Un spălat pe mâini, o mască, o distanță decentă față de alte persoane… sunt toate lucruri care atârnă greu la cântarul situației. Și sunt la îndemâna tuturor, ca să păstrez jocul de cuvinte.

Modificările primite de Hero Iron au inclus vopsirea aripilor cu un desen aparte, schimbarea scărițelor, a oglinzilor, a farului dar, pentru a nu explica ce este evident, vă invit să parcurgeți galeria de imagini.

 

Adaugati comentariu