Home Noutati moto Yamaha Tricity 300: prețuri oficiale și pachetele de accesorii
Noutati moto

Yamaha Tricity 300: prețuri oficiale și pachetele de accesorii

2


Yamaha abordează un nivel superior al mobilității urbane prin lansarea noului Tricity 300. Acest frate mai mic al lui Yamaha Niken este un model cu 3 roți ce se remarcă printr-o calitate premium de construcție, un stil dinamic și o sportivitate îmbinată perfect cu siguranța.

Tricity 300 poate fi condus de clienţii care au permis de conducere de categoria B. Sistemul său cu mai multe roţi de înclinare (LMW), o exclusivitate Yamaha, oferă o manevrabilitate agilă şi un caracter care îl face uşor de utilizat, chiar și de către începători și nou veniți în lumea celor două roți. Pardon, trei roți.

Disponibil în trei culori, Nimbus Grey, Tech Kamo și Gunmetal Grey, Tricity 300 va fi pe piață în iulie 2020 la prețul de 8.100 Euro.

Cele două roți frontale oferă tracțiune suplimentară, îndeosebi în condiții de aderență precară, și o putere de frânare care în anumite condiții este superioară motocicletelor. Şasiul uşor are o distribuţie a greutăţii faţă-spate de circa 50:50 cu pilotul la bord, iar aceasta – alături de geometria optimizată a direcţiei – contribuie la direcţia naturală şi stabilitatea extraordinară a acestui Tricity 300, ceea ce îl face ideal pentru piloţii care conduc pentru prima dată vehicule pe 2 sau pe 3 roţi.

Motor BLUE CORE, LED-uri și controlul tracțiunii

Yamaha Tricity 300 este propulsat de motorul SOHC de 300 cmc în patru timpi şi răcit cu lichid, cu un singur cilindru şi 4 supape, care se bazează pe designul avansat utilizat de cel mai bine vândut scuter sport, XMAX 300. Acesta furnizează o accelerare rapidă, alături de o bună eficienţă a consumului de combustibil şi un caracter mai ecologic. 

Pe lângă faptul că este cel mai uşor model din clasă, specificaţiile ridicate ale acestui Tricity 300 includ o serie de caracteristici premium, printre care frâne cu disc de diametru mare, cu un sistem de frânare unificat şi ABS pentru un control sporit pe o mare diversitate de suprafeţe. Spaţiul mare de depozitare de sub şa poate adăposti două căşti integrale sau o cască integrală şi o servietă de dimensiunea A4, iar compartimentul este prevăzut cu iluminat intern cu LED. Printre celelalte caracteristici standard se numără funcţionarea cu cheie inteligentă şi un sistem de control al tracţiunii, dar şi tablou de bord LCD uşor lizibil şi o frână de mână. 

Yamaha Tricity 300 și sistemul pentru blocarea înclinării

O caracteristică cheie a noului Tricity 300 este sistemul său de asistenţă la blocarea înclinării, care asigură confort suplimentar, ajutând vehiculul să rămână în poziţie verticală atunci când este oprit. Imediat ce se deschide acceleraţia, sistemul de asistenţă la blocarea înclinării se dezactivează automat, permiţându-i pilotului să pornească de pe loc lin şi fără efort. Contribuind la menţinerea temporară a modelului Tricity 300 în poziţie verticală, sistemul face mai uşoară şi amplasarea vehiculului pe cricul principal. 

Conţinând un parbriz sport, un suport pentru plăcuţa de înmatriculare şi praguri din aluminiu, pachetul sport oferă un plus de dinamism şi un aspect şi mai sportiv.

Datorită stabilității și aderenței superioare, ce dau şi un plus de încredere pilotului, Tricity 300 este ideal pe tot parcursul anului. Astfel, pachetul de iarnă conţine o apărătoare de ploaie, încălzitor de mânere şi deflectoare oglinzi, pentru mai mult confort pe vreme rea şi rece. Pentru mai multă utilitate şi comoditate, Pachetul urban încorporează un parbriz înalt, un suport spate şi o cutie de bagaje de 39 l care fac modelul Tricity 300 şi mai potrivit pentru navetă. 

Gama Yamaha de accesorii individuale pentru Tricity 300 evoluează constant, iar linia cuprinzătoare este completată acum de o serie de produse noi, printre care o selecţie de tobe de eşapament de tip slip-on, un convertor catalitic şi o şa confortabilă. Fiecare produs inclus în cele trei noi pachete de accesorii poate fi cumpărat şi individual, ceea ce le permite clienţilor să-şi creeze propriul Tricity 300, care să se potrivească nevoilor şi dorinţelor lor.

Aplicaţia MyRide le permite piloţilor de motociclete Yamaha să urmărească orice cursă şi să înregistreze o varietate de date, care includ unghiul de înclinare, acceleraţia, viteza maximă, schimbările de altitudine şi distanţa parcursă. Piloţii modelului Tricity 300 pot să compare timpii de deplasare pentru fiecare călătorie şi să vadă care este traseul cel mai rapid, cel mai scurt sau cel mai eficient într-un oraş mare. Datele pot fi salvate şi memorate în contul propriu al clientului, iar datele de deplasare pot fi completate cu fotografii şi distribuite pe platformele de socializare. Este cea mai bună modalitate de a adăuga o altă dimensiune pentru orice deplasare şi le permite piloţilor să analizeze fiecare călătorie şi să vadă care este traseul cel mai potrivit pentru ei.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...