Home Noutati moto BMW 3asy Ride Select: o nouă formă de finanțare
Noutati moto

BMW 3asy Ride Select: o nouă formă de finanțare

1


BMW Motorrad România extinde serviciile de finanțare oferite clienților. În premieră pe piața locală de motociclete, compania oferea deja servicii de finanțare și asigurare cu un cost redus, la nivelul pieței auto. Acum, această gamă de servicii este extinsă cu un nou pachet de finanțare, cu valoare reziduală garantată: 3asy Ride Select. O altă premieră importantă este scăderea nivelului de avans minim la numai 10%. Toate aceste facilităţi asigură o flexibilitate în opțiuni la finalul perioadei de finanțare, confortul unei valori reziduale garantate și costuri mici de utilizare.

3asy Ride Select a fost foarte bine primit de publicul din România: deja una din două finanțări oferite de BMW Financial Services este făcută prin programul cu valoare reziduală garantată după lansarea la începutul acestui an.

Pachetul de finanțare 3asy ride consacrat, începând cu dobândă zero, rămâne disponibil ca o soluție de finanțare pentru cei care nu-și pun problema de a opta la final de contract pentru păstrarea sau returnarea motocicletei.

Ce înseamnă 3asy Ride Select?

Este un leasing financiar cu opțiunea reală la final de contract de a păstra motocicleta prin achitarea valorii reziduale sau de a returna motocicleta fără achitarea valorii reziduale.

Avans minim 10% și perioadă de finanțare între 12 și 60 luni. Valoare reziduală garantată până la maximum 62% în funcție de perioada de leasing aleasă. La final de contract, clientul are următoarele opțiuni:

1. Să returneze motocicleta fără achitarea valorii reziduale. 

2. Să păstreze motocicleta prin achitarea integrală sau în rate a valorii reziduale. 

3. În cazul în care clientul dorește o nouă motocicletă prin 3asy ride Select, poate să solicite un nou contract începând cu avans zero.

 

Exemple de finanțare BMW Motorrad

Motocicleta referință BMW R1250 GS poate fi acum contractată prin 3asy ride Select cu o prima plată în valoare de 2.415 EURO, inclusiv TVA, și rată lunară 242 de euro timp de 48 luni, cu dobândă fixă 3,99%, inclusiv CASCO, TVA și garanție extinsă la cinci ani. Plata finală opțională este în valoare de 9.102 EURO (TVA inclusă). În cazul în care clientul nu dorește să păstreze motocicleta la final de contract, acesta o poate returna fără achitarea acestei valori în condițiile unui rulaj maxim efectuat de 40.000 km. 

În segmentul de sub 500 cmc, pentru începători, un BMW G310 R poate fi contractat prin 3asy Ride Select cu o primă plată în valoare de 982 de euro (inclusiv TVA) și rata lunara 84 de euro timp de 48 de luni, cu dobândă fixă 3,99%, inclusiv CASCO, TVA și garanție extinsă la cinci ani. Plata finală opțională este în valoare de 3.142 de euro (TVA inclusă). În cazul în care clientul nu dorește să păstreze motocicleta la final de contract, acesta o poate returna fără achitarea acestei valori în condițiile unui rulaj maxim efectuat de 24.000 km.

Exemplele de finanțare au fost construite și sunt valabile doar pentru persoane juridice. Finanțarea este condiționată de analiza și aprobarea dosarului de finanțare depus de doritor. În funcție de bonitatea dosarului de finanțare structura aprobată poate fi diferită. Persoanele fizice sunt așteptate în reprezentanțele BMW Motorrad pentru oferte dedicate lor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...