Home Noutati moto Lifan un scuter electric super economic
Noutati moto

Lifan un scuter electric super economic

14


Cu facilitățile date pentru programul de reînoire a parcurilor moto, modelul companiei chineze, care tocmai și-a făcut debutul pe unele piețe europene, este de vânzare cu prețuri începând de la 1.300 de euro.

În luna aprilie a fost lansat noul Ecobonus, programul care oferă facilități pentru achiziționarea de vehicule cu impact redus asupra mediului. Pentru predarea la casare a unui model moto având normă de poluare Euro 0, Euro 1 sau Euro 2 în Italia există spre exemplu o reducere de 30% la prețurile de listă ale motocicletelor noi sau ale scuterelor electrice sau hibride din aceeași categorie. Ecobonus-ul este valabil numai pentru motociclete și scutere hibride sau electrice, din categoriile L1e și L3e, cu o putere maximă de 15 CP.

La această categorie se încadrează modelul chinezesc Lifan E3 care poate fi achiziționat în Italia pentru doar 1.393 euro în cazul în care se apelează la Ecobonus-ul mai devreme detaliat.

Lifan E3 utilizează o baterie de litiu-ion de ultima generație cu o capacitate de 1.440 Wh care are nevoie de doar șase ore pentru o reîncărcare completă, ceea ce garantează o autonomie de până la 80 de kilometri. Modelul de scuter chinezesc are ecchipat un motor Bosch de 1900 W, care permite atingerea unei viteze maxime de 45 km / h.

Scuterul electric de la Lifan oferă trei moduri de conducere, pentru a satisface nevoile conducătorului și pentru a îmbunătăți eficiența bateriei. Primul mod este de economisire a energiei și pentru a spori autonomia, al doilea este un mod intermediar între durata autonomiei și viteză iar al treilea mod este pentru acei conducători care doresc să adopte un stil mai rapid de condus.

Foto: Lifan 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...