Prima mountain bike electrică Ducati

Primele livrări ale noii mountain bike electrice de la Ducati sunt programate pentru luna aprilie iar prețul va fi de 6.250 euro

Ducati MIG-RR, reprezintă noua mountain bike electrică prezentată în premieră de producătorul moto italian din Bologna în cadrul Salonului EICMA 2018 din noiembrie anul trecut. Începând din 25 ianuarie, se poate comanda mountain bike-ul cu pedalier asistat, realizat prin colaborarea dintre Ducati si Thok Ebikes, la www.ducati.com, în spațiul dedicat modelului MIG-RR, sau dealeri Ducati în toată Europa. Prețul este de 6.250 de euro.

Modelul MIG-RR este un E- MTB din clasa enduro, cu o gardă variabilă de 170 mm față și 160 mm în spate, echipată cu componente de cea mai înaltă calitate, cum ar fi motorul Shimano Steps E8000 cu baterie 504 Wh, suspensii Fox Factory, frâne cu 4 pistoane Shimano Saint, jante Mavic 29 inci în față și 27,5 inci în spate, ghidon de carbon Rentals și un cadru dezvoltat de firma D-Perf al lui Aldo Drudi.

Livrările noii  mountain bike electrice cu pedalier asistat de la Ducati, conform comenzilor care pot fi deja executate, sunt așteptate să fie onorate începând cu luna aprilie.

Foto: Ducati

Adaugati comentariu