CB125M ȘI CB125X ULTIMELE CONCEPTE DE LA HONDA

Pare surprinzător cum Honda a prezentat la ultima ediție a Salonului EICMA două concept bike cu motor de 125cmc

La această întrebare ne răspunde chiar William Armuzzi (Honda Italia) și nu este exclus ca cele două concept bike CB125M și CB125X să ajungă în curând în producția de serie.

Spre deosebire de alți constructori moto precum Aprilia cu modelul RS 660 sau MV Agusta cu Superveloce 800, constructorul japonez Honda s-a opus tendinței actuale a motoarelor de mare capacitate și a lansat la ultima ediție a salonului EICMA două concepte de motociclete cu motoare de mica capacitate. Dar care este totuși motivul acestei soluții de scădere a capacității motoarelor? o tendință preluată în ultimul timp și de alți producători moto cum ar fi Benelli sau Kawasaki

″Actualmente pe piață se arată un interes în creștere pentru modelele dotate cu motoare de mica capacitate – spune William Armuzzi, directorul general al Honda Moto Italia – în special, pentru cele de 125 cmc dedicate permisului moto A1. Honda are deja în gamă modelele CB125F și CB125R care fac parte din gama Neo Sports Café, ca să nu mai vorbim de micile Monkey 125 și MSX125 cu jante de 12 inci. Cele două concepte prezentate la Salonul de la Milano, CB125M și CB125X, ne-au dat informații utile pentru a vedea dacă există loc pentru un 125 din gama naked-motard și pentru un 125 adventure. Feedback-ul venit din partea publicului și al presei de specialitate a fost destul de pozitiv „. O să le vedem pe fiecare într-o versiune de serie anul viitor? Toate indiciile duc la un răspuns afirmativ.

Foto: Honda

Adaugati comentariu