Home Noutati moto LINIA FACTORY CUSTOM DE LA TRIUMPH
Noutati moto

LINIA FACTORY CUSTOM DE LA TRIUMPH

1


Triumph a anunțat de curând lansarea liniei Factory Custom, adică versiuni exclusive în ediție limitată, bazate pe cele mai apreciate modele ale constructorului britanic

Triumph a lansat de curând o noua linie de modele TFC (Triumph Factory Custom). Este vorba despre unele ediții speciale limitate realizate pe baza celor mai populare modele care utilizează cele mai bune componente fabricate și caracterizate prin finisaje de o calitate excelentă. Prima dintre ele a fost dezvoltată pe baza modelului Thruxton R iar cea dea doua mai exclusivă se bazează pe modelul Rocket, conceptul este, de fapt, de a crea o gamă reală de modele ultra exclusive.

Sunteți curioși să aflați caracteristicile noului Thruxton TFC?  În primul rând sunt doar 750 exemplare construite, puterea motorului majorată cu 10 CP comparativ cu Thruxton R și 10 kg mai puțin în greutate. Tot aici merită menționat inclusiv motorul din dotare cu pistoane noi având un raport de compresie mai mare și axele cu came cu un profil diferit. De asemenea, cuplul dezvoltat de motor a crescut, fiind de 115 Nm la 4.800 rpm. Componentele implementate sunt de prima calitate: amortizoarele de zgomot Titanium Vance & Hines cu evacuări din fibră de carbon, braț Ohlins NIX30 complet reglabilă, pneuri Metzeler Racetec RR, pompă de frână Brembo MCS radial reglabilă și detalii specifice, cum ar fi caroseria din fibră de carbon și plăcuță TFC numerotată.

Gama TFC de la Triumph nu se limitează doar la Thruxton, constructorul britanic a pregătit deja un nou concept bazat pe Rocket 3 cu motor în trei cilindri. Deocamdată constructorul britanic a făcut publice doar fotografii cu acesta, informațiile sunt secrete, iar caracteristicile vor trebui să aștepte până în luna mai la momentul lansării.

Foto: Triumph

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...