Gala pe două roți – S-au decernat premiile FIM

Peste 500 de invitați au trecut pragul hotelului Andorra Park din Andorra de Vella, pentru a lua parte la ceremonia de decernare a Premiilor Federației Internaționale de Motociclism, o ceremonie deschisă de președintele forului, Vito Ippolito.

Gala a avut accente urmoristice, campionul mondial la Supercross, Ryan Dungey, urcând pe scenă pentru un solo de chitară improvizat. Puștiul în vârstă de 13 ani, Eddie Wade, care a câștigat titlul 85cc Junior Motocross, a plecat acasă cu un premiu. Un trofeu a rămas în Andorra, pentru că andorezul Toni Bou a primit distincția la categoria “Lumps, Bumps & Jumps”.

Pablo Quintanilla din Chile, campion mondial la Cross-Country pentru al doilea an la rând, a urcat pe scenă pentru a primi și el trofeul FIM.

Gala pe două roți - S-au decernat premiile FIM

Rusul Dmitri Koltakov a fost desemnat Gladiatorul FIM 2017 la categoria “Ice to Asphalt” (De pe gheață, pe asfalt). La finalul ceremoniei, au urcat pe scenă și reprezentantele sexului frumos. Emma Bristow, campioană la Trial Feminin și Kiara Fontanesi, campioană la Motocross feminim. Tot la final și-a făcut apariția și campionul Moto GP, Marc Maquez.

“Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această seară, la prima ediție a Premiilor Federației Internaționale de Motociclism și vă invităm să reveniți anul viitor”, a spus la final președintele FIM, Vito Ippolito.

Adaugati comentariu