Home Utile EuroNautica International donează o sanie tractabilă medicală și un ATV Serviciului Salvamont Brașov, în valoare de circa 35.000 lei
Utile

EuroNautica International donează o sanie tractabilă medicală și un ATV Serviciului Salvamont Brașov, în valoare de circa 35.000 lei

15


EURONAUTICA INTERNATIONAL, importatorul și distribuitorul oficial în România și Republica Moldova al produselor BRP (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani, sprijină activitatea de salvare montană a Serviciului Salvamont Brașov în perioada sporturilor de iarnă prin donarea a două utilaje noi, menite să faciliteze intervenția rapidă și facilă în situații de urgență. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de circa 35.000 lei.

Echipamentul donat constă într-o sanie tractabilă de snow-mobil de tip ULTRATEC MEDICAL, dotată cu o targă de prim ajutor și prelată contra intemperiilor și un ATV Outlander Max 570 DPS Orange T3 cu troliu (cu RAR-ul făcut și carte de identitate). Datorită tehnologiei de ultimă generație, a preciziei de manevrare și a capacității mare de transport, cele două utilaje vor contribui la reducerea timpului de intervenție a echipajelor de salvamontiști și le va oferi posibilitatea să acopere zone montane mai puțin accesibile.

0558d305-377f-4d71-af70-718defdedb50

“Aceste două echipamente ne sunt foarte utile în intervenţii, mai ales în acestă perioadă. Numai în cursul zilei de ieri am intervenit în cazul a 10 accidente. Le mulţumesc celor de la Euronautica pentru ajutor, în special domnului director Andrei Degeratu, care şi-a exprimat dorinţa de a ne sprijini activitatea”, a declarat Sorin Păltânea, directorul Serviciului Public Salvamont.

,,Suntem conştienţi că practicarea sporturilor montane precum ski, snowboard, alpinism, mountain-biking, drumeţii, implică o doză de risc. Apreciem munca depusă de echipa de salvamontiști din Poiana Brașov și dorim ca prin această donație să îi sprijinim în demersurile lor de salvare, atât în sezonul de iarnă, cât și pe parcursul întregului an. Pentru că într-o misiune de salvare, orice minut contează și poate salva vieţi”, a declarat Andrei Degeratu, director general EuroNautica.

6207c16e-7fb3-427e-915c-e45e6bc64c3c

Despre EuroNautica International  

EURONAUTICA INTERNATIONAL este importatorul și distribuitorul oficial în România și Republica Moldova al produselor BRP (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani. Produsele BRP pe care le importă și comercializează în România sunt brand-uri recunoscute la nivel mondial: Can-Am ATV, Can-Am SSV, Can-Am Spyder, snowmobile Ski-Doo și Lynx, ski-jeturi de apă Sea-Doo, motoare de barcă Evinrude.

EURONAUTICA INTERNATIONAL este și importatorul oficial în România al unor mărci de prestigiu precum: Jeanneau Yachts și Motorboats, Glastron, Suzuki Marine și Zodiac.

54cdae15-025a-4d46-9d57-d335f4245e64

Persoană de contact:

Florin Codreanu, Marketing Adviser

florin.codreanu@euronautica.ro, 0754578747

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Utile

Castrol lansează noua gamă de lubrifianți POWER1 pentru motociclete și scutere, cu noua FORMULĂ 3-în-1

Castrol și-a înnoit gama de lubrifianți de bază POWER1 pentru motociclete și...

Utile

Benzină murdară: cauze, consecințe și remedii

Oricâte filtre ar fi montate pe traseul carburantului de la rafinărie până...

Noutati motoUtile

Noua Generație de anvelope Pirelli SCORPION: Trail III

  Pirelli SCORPION Trail III reprezintă cea mai recentă generație de anvelope de...

Utile

Cum să-ți alegi corect setul de anvelope de iarnă

Alegerea corectă a setului de anvelope de iarnă este esențială pentru siguranța...