Home Accesorii Avantejele de a fi rezident al cartierului CATTED
AccesoriiUtile

Avantejele de a fi rezident al cartierului CATTED

52


Cartierul în care locuiești este la fel de important ca și casa în sine. Cum în București e tot mai greu să găsești casa care să întrunească toate dorințele tale, mulți cred că a duce o viață normală și liniștită în acest oraș devine o utopie.

Însă există dezvoltatori imobiliari extrem de atenți la nevoile pieței. Astfel a apărut cartierul CATTED, un complex de vile situat în zona de nord a Bucureștiului unde zeci de oameni își pot vedea visul cu ochii: casă cu grădină, siguranță pentru ei și copiii lor, liniște și o comunitate unită formată din oameni pe aceeași lungime de undă. Te invităm să descoperi câteva dintre avantajele de a locui în acest cartier rezidențial

Finisaje sunt de cea mai bună calitate

Arhitectura suedeză a fost cea care a inspirat construcția întregului cartier. Fiecare casă are la bază cele mai bune finisaje și beneficiază de calități tehnice superioare. Pentru casele din cea de-a doua fază a proiectului, singura care mai are case disponibile pentru vânzare, constructorul a optat pentru tâmplărie cu un coeficient ridicat de izolare, a inclus încălzirea în pardoseală, a apelat la panouri termodinamice, iar grădinile sunt irigate automat prin aspresoare.

Casele sunt spațioase

living-vila-pipera

Oricare din cele trei tipuri de vile ai alege, A, B sau C, te vei bucura de spații largi, aerisite. Cea mai mare dintre vile este vila de tip C, cu o suprafață construită de 310 mp, iar suprafață utilă este de 210 mp. Numărul de dormitoare variază de la 4 la 5, la care se adaugă livingul, bucătăria, băile, spațiile de depozitare, terasele, mansarda și biroul.

Ai parte de grădină proprie

Sunt mulți proprietari care, deși și-au împlinit visul de a locui la casă, nu se pot bucura de existența unei grădini proprii. Nu este cazul în cartierul Catted, deoarece acesta a fost proiectat din start ca fiecare vilă să aibă între 50 mp, în cazul vilei A, și 100 mp de grădină, în cazul vilelor de tip B și C.

Fiecare familie are 2 locuri de parcare

Un alt punct sensibil al locuitorilor din București este reprezentat de locurile de parcare. Devine o adevărată provocare să fii proprietar de mașină și o misiune imposibilă zilnică dacă depinzi de mașină. Însă, în acest cartier, fiecare familie beneficiază garantat de 2 locuri de parcare, situate în fața vilei, astfel încât spațiul verde al propriei grădini să nu fie compromis de necesitatea de a parca mașina.

Avantejele de a fi rezident al cartierului CATTED

Este un cartier în care te simți în siguranță

Cartierul este ideal pentru familiile cu copii și nu numai deoarece paza este asigurată 24h din 24, 7 zile din 7. Având pază constant, cei mici se pot juca nestingherit în spațiile special amenajate, iar accesul persoanelor străine este restricționat.

Este un cartier verde

Parcul verde de 1000 mp a fost o prioritate pentru dezvoltator. Tot aici se află și locul de joacă pentru copii. Așadar, la spațiile verzi ale grădinilor aferente vilelor se adaugă o mare suprafață de verdeață în care ți-e mai mare dragul să petreci timpul alături de cei mici, vecini și prieteni.

Este aproape de zonele tale de interes

Când locuiești într-un astfel de cartier, distanța de zonele de interes devine o amintire, la fel și timpul petrecut inutil blocat în trafic. Chiar lângă cartier se află centre comerciale în care să îți faci cumpărăturile zilnice sau săptămânale, există săli de sport și te afli la doar 2 km de stația de metrou Pipera. Este o zonă foarte bună în special pentru cei care lucrază în zonele Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu – Băneasa.

Dacă îți dorești să programezi o vizionare sau să citești mai multe despre aceste vile, găsești informațiile de care ai nevoie pe site-ul catted.ro.

Din totalul de case construite în faza a doua a proiectului au mai rămas doar 9 disponibile, dovadă a faptului că acest cartier prezintă numeroase avantaje pentru cei ce îi sunt deja rezidenți sau cei care urmează să se mute foarte curând la casă nouă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Utile

Cum sa-ti construiesti propria trusa de scule personalizata pentru a face fata oricarui proiect

Indiferent dacă ești un pasionat al bricolajului sau un profesionist în domeniul...

Utile

Sfaturi practice pentru înlocuirea garniturii la motocicletă – Cum să mențineți motorul în stare perfectă

Motocicliștii experimentați știu că întreținerea periodică a motorului este esențială pentru a...