Concursul Custom Rumble pentru Ducati Scrambler

Concursul internațional care recompensează cel mai frumos customizat Ducati Scrambler revine cu nouă ediție. În noul concurs sunt incluse cinci categorii din care patru dedicate modelelor Scrambler 800 și Sixty2 și una pentru Scrambler 1100.

După succesul primelor două ediții, ultima cu număr de 132 participanți, concursul internațional special Custom Rumble dedicat celor mai frumoase exemplare customizate a modelului Scrambler, revine cu o nouă ediție. Comparativ cu edițiile precedente, la ediția din acest an, numărul categoriilor a crescut la cinci.

Cele patru categorii pentru Scrambler 800 și Sixty2 sunt:

Rocker: motociclete inspirate din cultura legendarelor café racer care în anii ’60 au creat o adevărată revoluție pe piață moto.

Cut-down: motociclete în stilul bobber în care orice element care nu este strict necesar este eliminat pentru un look esențial

All-Terrain: Scrambler în stil enduro, perfect pentru orice teren și echipat cu componente inspirate din off road

Outsider: conceput în special pentru cei care nu doresc să se limiteze la o categorie, dar care vor să dea frâu liber creativității lor

Pentru modelul Scrambler 1100, cei care vor să-și personalizeze exemplarele, libertatea este și mai mare. De fapt, exemplarele speciale vor concura la categoria „Bully”, unde motocicletele vor fi personalizate fără nici o restricție pe tip sau stil.

Pentru cei care doresc să participe, înregistrările sunt deschise până la data de 30 decembrie 2019. Fotografiile speciale trebuie încărcate în secțiunea dedicată a site-ului Scramblerducati.com  până la data de 30 ianuarie 2020.

Aici vor fi evaluate de utilizatori și vor fi votate online, până pe 15 martie. Premiul va fi acordat în mai 2020, în cadrul unui eveniment dedicat, cu un juriu selectat de experți.

Foto: Ducati Scrambler

Adaugati comentariu