Home Piata moto ATVROM – Mereu alegerea potrivită
Piata moto

ATVROM – Mereu alegerea potrivită

0


Cum ar fi dacă ai ști că există o platformă unde un consultant distribuitor atv-uri este pregătit să îți ofere suport nelimitat, în vederea alegerii autovehiculului potrivit ție? Acolo unde calitatea și implicarea își are locul și tot ce trebuie să faci este să îți dorețti, există ATVROM pentru a se ocupa de restul.

ATVROM depășește granițele unui business de calitate, atingând excelența serviciilor și produselor de excepție, cu o gamă impresionantă de autovehicule în special tip off-road, la un raport ideal calitate-preț.

“Știm tot ce se poate despre ATV-uri” iar asta ne oferă posibilitatea de a vă pune la dispoziție o gamă ultra-completă de vehicule precum: ATV-uri, echipamente ATV, Motociclete, Remorci ATV, Scutere, Skijet, Snowmobile, UTV, Slingshot, Quad și nu numai, de la mărci recunoscute, ca și: CF Moto, Access Motor, Can-Am Bombardier, Linhai, Kawasaki, Yamaha, Arctic Cat etc.

Convinge-te și vizitează gama de accesorii ATV în cadrul căreia poți vizualiza o diversitate mare de produse, adaptate în funcție aplicații diferite. Vezi și cauciucuri ATV SUNF A-001 24×8 cu 5 pliuri, tip off-road, perfecte pentru orice tip de suprafață, omologate pentru drumuri publice.

Și pentru ca o comunitate de atviști este prin definișie o împărtășire de interese și valori comune, accesează atvforum.ro pentru a primi o mână de ajutor, un sfat sau o părere și a retrăi experiențele altora care trăiesc printr-un spirit liber ca și tine!

Portofoliul de scutere de la ATVROM prezintă modelul Yamaha TMAX ABS, cel care a înregistrat începând cu anul 2001 vânzări de peste 233.000 unități, pregătit să ofere în anul 2017 performanțe mai sportive ca niciodată și functionalități superior adaptate. Cu un motor de 2 cilindri, 4 timpi și 45CP, scuterul Yamaha TMAX promite să facă față și celei mai complexe solicitări în traficul aglomerat al orașului.

Citeste continuarea articolului pe AutoExpert

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CFMoto 800NK
Piata moto

CF Moto și Yamaha anunță un parteneriat în China: ce trebuie să știi

Yamaha a confirmat oficial un nou parteneriat cu cei de la CF...

Motocicliști începătoriNoutati motoPiata moto

Despre legea 125B cu „Ștrumf” de la Hey Moto

Cristian Anghel, fondatorul scolii Hey Moto este instructor din 2007 și a...

scuter de 125 cmc Honda PCX 125
Motocicliști începătoriNoutati motoPiata moto

Proiectul de lege a fost aprobat: vei putea conduce un scuter de 125cmc cu categoria B

După mai mulți ani de dute-vino în comisiile parlamentare, proiectul de lege...

Noutati motoPiata moto

Iată de ce reîncepe acum epoca de aur a MV Agusta

La Schiranna a avut loc prezentarea gamei 2023, primul eveniment la care...