Versiunea specială KTM Duke 125 RIDEDifferent

De data aceasta, conceptul RIDEDifferent a fost implementat pe o motocicletă stradală, un KTM Duke 125 din clasa sport, echipat cu detalii și accesorii fine. 

De data aceasta, conceptul RIDEDifferent a fost implementat pe o motocicletă stradală, un KTM Duke 125 din clasa sport, echipat cu detalii și accesorii fine. Această exclusivă versiune specială se află deja la vânzare și poate fi comandată la dealerul Mecamotor din Mozzate de lângă orașul italian Como.

RIDEDifferent este un concept global dedicat motocicliștilor care știu să iasă în evidență, atenți la stil și detalii. După mai multe exemplare moto enduro și ATV-uri XOFFROAD pregătite și modificate a venit rândul și unui model stradal să treacă printr-un tratament asemănător.

Este vorba despre modelul Duke 125 al producătorului moto austriac KTM, care în ciuda motorului cu o capacitate mică aflat în dotare dispune de toate atu-urile pentru a uimi.

KTM Duke 125 RIDEDifferent a fost expus în premieră la Salonul Moto EICMA 2019 la standul Dueruote / XOFFROAD și amplasat pe un piedestal pentru ca vizitatorii să poată admira numeroasele sale detalii. Carenajele originale au fost încredințate specialiștilor de la Kaos Design pentru a fi vopsite complet într-o nuanță de gri RIDEDifferent pentru un aspect unic.

Evacuarea original a fost înlocuită cu una de la producătorul Akrapovic completată cu un amortizor de carbon pentru reducerea greutății și unui sound mai plăcut. Pentru o frânare mai rapidă și mai stabilă, discurile de la sistemul de frânare au fost înlocuite cu unele produse de Braking iar pneurile Vredestein distribuite exclusiv de SST. Lanțul și coroana de la transmisie au lăsat locul unor componente mai durabile realizate de către Sunstar.

Noile componente precum: protecțiile laterale și cele ale motorului, anumite elemente ale motorului, oglinzile și semnalizatoarele sunt furnizate de către Valter Moto. Prețul noi versiuni speciale este de 6.600 de euro.

Foto: Mecamotor

Adaugati comentariu