Home Noutati moto BMW Concept R18 a devenit realitate și poate fi comandat
Noutati moto

BMW Concept R18 a devenit realitate și poate fi comandat

3


După apariția în premieră mondială la Concorso d’Eleganza Villa d’Este din primăvară și după ce a putut fi admirat la Salonul Moto EICMA de luna trecută, Conceptul R18 reprezintă un nou capitol din segmentul cruiser pentru BMW.

După apariția în premieră mondială la Concorso d’Eleganza Villa d’Este din primăvară și după ce a putut fi admirat la Salonul Moto EICMA de luna trecută, Conceptul R18 reprezintă un nou capitol din segmentul cruiser pentru BMW.

este pe cale să devină realitate, materializat într-un model de serie. Modelul BMW R18 care va debuta pe piață în cursul anului 2020 poate fi comandat de pe o platformă dedicată www.r18.bmw-motorrad.it .

Cel mai mare boxer

Punctul forte al lui Concept R18 îl reprezintă marele motor boxer cu 2 cilindri de 1800 cmc, cu un design complet nou. Aspectul său amintește de motoarele boxer cu două cilindri pe care BMW Motorrad le-a construit până la sfârșitul anilor ’60, dar care dispune de o capacitate semnificativ mai mare și un sistem modern de răcire cu aer / ulei. Prototipul boxer a fost proiectat până în cele mai mici detalii. Astfel blocul motorului și transmisia sunt realizate din aluminiu cu microsfere de sticlă, care sunt precum o etapă premergătoare pentru prezentarea componentelor din aluminiu lustruit, precum și protecția curelii de la distribuție și capacele supapelor. Mai mult, dublul carburator Solex (similar cu BMW 2002) reamintește tradiția istorică a mărcii și adaugă o notă finală autenticității vizuale a motocicletei.

Toate componentele la vedere

Un alt punct de atracție vizuală îl reprezintă arborele de transmisie cromat expus la vedere și care conectează roata din spate. Nu există alte elemente care maschează pe nicio parte a motocicletei, pentru a menține clar toate componentele. În mod similar, partea electronică a motocicletei concept este redusă la minimum fiind regăsită doar la aprindere și lumini, subliniind astfel simplitatea liniei sale.

Foto: BMW

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...

Noutati moto

Yamaha Tenere 700 Extreme: o nouă variantă cu extra optimizări pentru off-road

Yamaha a prezentat noul Tenere 700 Extreme, o variantă nouă a modelului...