Home Noutati moto Triumph Tiger 900 și Scrambler 1200 în ultimul film cu James Bond
Noutati moto

Triumph Tiger 900 și Scrambler 1200 în ultimul film cu James Bond

1


Modelele Tiger 900 și Scrambler 1200 ale producătorului britanic Triumph sunt protagonistele celui de-al 25-lea film cu James Bond intitulat No Time To Die și care va avea premierea în aprilie 2020.

Modelele Tiger 900 și Scrambler 1200 ale producătorului britanic Triumph sunt protagonistele celui de-al 25-lea film cu James Bond intitulat No Time To Die și care va avea premierea în aprilie 2020.

Triumph și-a anunțat colaborarea cu producătorul de filme EON Productions pentru cel de-al 25-lea film oficial James Bond și denumit No Time To Die. Echipa Triumph Design Workshop a semnat o colaborare cu echipa de cascadori pentru pregătirea motocicletelor protagoniste respectiv modelele Tiger 900 și Scrambler 1200 pentru secvențele de acțiune extreme.

„Ne bucurăm să colaborăm cu cel mai recent film al lui James Bond, No Time To Die”, Triumph Motorcycles are norocul să aibă o istorie lungă în cinema, marele ecran nu este deloc străin de brandul nostru. Știm că motocicletele noastre sunt extrem de competitive și abia așteptăm să le vedem în acțiune, inclusiv noul și mult așteptatul model Tiger 900 „. a declarat Nick Bloor, CEO al lui Triumph.

Lee Morrison, coordonatorul cascadorului lui James Bond, a declarat: „Triumph ne-a dat prototipurile modelului Tiger 900 înainte de lansare, astfel încât să putem filma înainte de prezentarea oficială a noului model. Trebuie să spun că le-am folosit cu adevărat în toate condițiile: viteze mari, salturi mari, urcări și coborâri dar și pe toate tipurile de teren: de la pietriș și până la noroi. Exemplarele Tiger 900 puse la dispoziție și-au îndeplinit sarcina foarte bine, fără să manifeste probleme mecanice și acest lucru arată cu adevărat că pot fi utilizate în orice condiții″.

Noul film din seria James Bond intitulat No Time To Die, va fi lansat în Marea Britanie în data de 2 aprilie 2020 iar în Statele Unite pe 10 aprilie 2020.

Foto: Triumph; EON Productions 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...