Vins Duecinquanta Competizione versiunea 2020

La ultima ediție a Salonului Moto EICMA de la Milano, compania italiană cu sediul la Modena a luat prin surprindere vizitatorii la standul său cu ediția limitată a modelului său cu motor în doi timpi și în combinația de culori albastru - roșu a modelului V 1000.

La ultima ediție a Salonului Moto EICMA de la Milano, compania italiană cu sediul la Modena a luat prin surprindere vizitatorii la standul său cu ediția limitată a modelului său cu motor în doi timpi și în combinația de culori albastru – roșu a modelului V 1000.

Duecinquanta Competizione, în noua sa versiune pentru anul 2020, a dorit să omagieze printr-o ediție limitată, un model al său foarte apreciat în trecut. Este vorba de modelul Britten V1000 în combinația de culori specific albastru cu roșu. În acest caz, Vins și-a acordat o mică licență ″poetică″ prin introducerea unor nuanțe de violet metalic pentru a o face mai modernă. Cadrul al acestei versiune preia culoarea carenelor pentru a imprima o continuitate și o anumită lejeritate.

Noutățile pentru 2020

Comparativ cu versiunea din 2019, acestă nouă versiune prezintă o modernizare importantă în ceea ce privește iluminarea și motorul. Cadrul și suspensia și au fost îmbunătățite în ceea ce privește rigiditatea și greutatea în timp ce motorul a fost scurtat cu 80 mm și cântărește acum doar 28 kg (inclusiv sistemul de alimentare cu combustibil). Motorul din dotare este unul în 2 timpi având 2 cilindri, cilindreea de 249,5 cmc și care este capabil să dezvolte 75 CP la 11.700 rpm. Acesta fost complet reproiectat împreună cu unele dintre componentele ale acestuia care formează grupul. Prin urmare, nu doar reducerea greutății a fost principala preocupare ci și schimbările importante în ceea ce privește transmisia pentru a garanta o durată mai lungă a acestuia.

Foto: Vins 

Adaugati comentariu