Home Noutati moto Zoltan Ordog va fi sprijinit de Yamaha Motor Europe pentru sezonul 2020
Noutati moto

Zoltan Ordog va fi sprijinit de Yamaha Motor Europe pentru sezonul 2020

2


Zoltan Ordog, tânărul pilot al echipei Top Cross TCS, a obținut la doar 13 ani sprijinul Yamaha Motor Europe după câștigarea clasei YZ85 la Masterclass-ul programului bLU cRU, parte din Yamaha YZ Cup.

La începutul lunii octombrie, Zoltan Ordog a primit un wildcard la YZ bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale pe circuitul Monster Energy Motocross-ul Națiunilor din Assen, Olanda. A reușit un rezultat exceptional și s-a calificat pentru următoarea etapă a programului Yamaha bLU cRU, cea din Spania.

Zoltan Ordog s-a antrenat timp de câteva zile alături de profesioniștii Yamaha pe circuitul Bellpuig MX, Spania. Tehnica sa de pilotaj, viteza, atitudinea pozitivă și capacitatea de a acumula noile cunoștințe i-au convins pe antrenorii Yamaha că merită sprijinul uzinei în sezonul 2020. În tot acest timp, alături de Zoltan s-a aflat multiplul campion balcanic, Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS.

Yamaha bLU cRU este un program unic, menit să identifice tinerele talente din motociclism și să le asigure sprijinul necesar, atât în materie de cunoștințe, cât și de material. Proiectul a început în 2015 cu piloții de motocross, iar doi ani mai târziu a inclus și piloții de motociclism viteză. Anul acesta, în 2019, programul a inclus pentru prima dată clasele de motocross 85cc și 65cc.

Rezultatul lui Zoltan duce motocross-ul din România la cel mai înalt standard. Felicitări lui Zoltan, familiei Ordog și antrenorului Adrian Răduță!

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...