Home Noutati moto Conceptul Lambretta G-Special
Noutati moto

Conceptul Lambretta G-Special

13


Deocamdată este un concept, dar în curând va ajunge și versiunea definitivă care se va alătura primei Lambretta cu propulsie electrică al cărei debut va fi la Salonul Auto de la New Delhi în 2020.

Deocamdată este un concept, dar în curând va ajunge și versiunea definitivă care se va alătura primei Lambretta cu propulsie electrică al cărei debut va fi la Salonul Auto de la New Delhi în 2020.

a reapărut odată cu seria V-Special 125 care a devenit acum o realitate, însă firma Innocenti SA, proprietarul brandului italian la Salonul Moto EICMA de la Milano din 2019 a prezentat primul mare model Lambretta, G-Special cu motor de 325cmc. Deocamdată este încă un concept, dar în lunile următoare va fi prezentată versiunea de serie.

Acesta dispune de un cadru realizat din oțel cu panouri laterale interschimbabile ca la seria V-Special 125 iar motorul este un monocilindru de 325 cmc. Ca o caracteristică unică, G325 Special este echipat cu o „lumină de curtoazie” integrată în podea. Lumina are forma logo-ului Lambretta și se aprinde automat atunci când proprietarul se apropie de scuter.

Va fi inclusiv Lambretta electrică

Versiunea cu propulsie electrică de mare putere G-Special va fi lansată la Salonul Auto de la New Delhi în februarie 2020. Pentru viitor, Innocenti definește o strategie bine definită, axată pe dezvoltarea în continuare a gamei de scutere electrice și motociclete precum și în tehnologia Hydrogen2.

Planurile pentru viitor sunt destul de ambițioase, Lambretta se angajează să devină numărul 1 în lume în segmentul mărcilor clasice de scutere italiene până în 2028. Cu un număr de 610 dealeri în 37 țări, Lambretta a consolidat recunoașterea și aprecierea la nivel mondial a brandului său înființat la Milano în anul 1947.

Noutăți în gama de culori

Gama actuală de culori a seriei V-Special se extinde cu două noi culori. Versiunile dotate cu apărătoare fixă 50, 125 și 200 vor fi disponibile în culorile turcoaz strălucitor sau gri simplu, cu dungi negre dinamice pe panourile laterale. În sfârșit, va fi introdusă o serie Special S pentru piața thailandeză, care are ca scop anticiparea preferințelor moderne ale tinerilor.

Foto: Lambretta

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...