Suzuki a dezvăluit prețul pentru noul V-STROM 1050

Noul model crossover din Hamamatsu va fi disponibil în rețeaua de dealeri Suzuki din luna februarie a anului viitor, pentru un preț de bază de 12.890 euro.

Noul model crossover din Hamamatsu va fi disponibil în rețeaua de dealeri Suzuki din luna februarie a anului viitor, pentru un preț de bază de 12.890 euro.

Modelul crossover japonez care implementează în design unele elemente de la celebrul DR Big și care a debutat la Salonul Moto EICMA de la Milano din 2019, se poate deja comanda de la toți dealerii oficiali Suzuki.

Prețul pentru aceast nou model porneste de la 12.890 euro pentru versiunea standard și care va fi însoțită inclusiv de versiunea specială V-STROM 1050XT care va fi propusă începând cu 14.590 euro.

Culorile disponibile pentru noul crossover al producătorului nipon vor fi: negru, alb / negru și negru / gri pentru versiunea standard, în timp ce pentru versiunea XT, în plus față de negru, va fi disponibile în culorile iconice galben și portocaliu / alb. Noul Suzuki V-STROM poate fi comandat acum de la dealerii Suzuki, iar livrările sunt programate pentru luna februarie a anului viitor.

Pe lângă aceste două versiuni, producătorul Suzuki a oferit pentru noul său model inclusiv o serie limitată denumită V-Strom 1050XT Sakigake, fabricată în câteva zeci de exemplare și care se putea comanda direct de pe site-ul oficial la sfârșitul lunii trecute. Aceasta beneficia de compartimente suplimentare pentru bagaje amplasate lateral și insoțite de sigla Sakigake kanji și era oferită în combinația de culori alb cu portocaliu.

Foto: Suzuki

Adaugati comentariu