Shark Race-R Pro GP a fost actualizat pentru ECE 22.06 și are și spoiler aerodinamic

Shark Race-R Pro GP 06

Specialiștii de la Shark au actualizat casca Race-R Pro GP pentru a aduce modelul în conformitate cu normele ECE 22.06. În urma unor schimbări minore, vârful de gamă de la Shark arată așa cum vedeți în galeria foto și respectă cea mai nouă normă în vigoare.

Odată cu obținerea noii omologări ECE 22.06, marca franceză poate să propună acest model pentru cei interesați să îl folosească în competiții sportive pe circuit, dar și pentru cei care doresc să aibă cea mai performantă cască integrală de la această marcă.

Noul model se numește Shark Race-R Pro GP 06, pentru a semnifica omologarea 22.06, iar casca rezultată este descrisă drept cea mai sigură de până acum, având în vedere criteriile stricte ale acestei omologări.

Carcasa exterioară este realizată din COVA, adică un amestec de fibră de carbon și aramid, în timp ce în interior se află EPS multi strat, adică mai multe tipuri de spumă și alte materiale absobante menite să protejeze capul uman de diferite șocuri prin absorbția acestora.

Peste straturile de EPS, casca prezintă o căptușeală anti-alergică împrenă cu sistemul 3D Morpho menit să ajute fiecare rider să își potrivească la fix casca pe cap. Astfel, fiecare cască reglată corect cu acest sistem este mai stabilă la viteză și mai plăcută la purtare.

Viziera noii căști de la Shark este tratată anti-zgârieturi și anti-ceață din fabrică și este un dispozitiv optic de clasă 1. Pentru prima dată, Shark va oferi și un vizor cu tentă, ce va avea opacitate 22 la sută, omologat și pentru utilizarea pe drumurile publice, însă numai pe timp de zi.

Puteți recunoaște cu ușurință noul model de cască Race-R Pro GP după spoilerul aerodinamic amplasat la spate, proiectat special pentru a se desprinde în cazul unui accident.

Există două dimensiuni de carcasă exterioară și patru opțiuni grafice, din care două fiind monocrome: roșu lucios sau negru mat. Gama include mărimi de la XS la XL, iar cumpărătorul primește și kitul de competiție în cutie. Prețul unei asemenea căști este de 999 de euro.

Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06 Shark Race-R Pro GP 06

Adaugati comentariu