CFMoto 800NK debutează pe piața naked-urilor de clasă medie

CFMoto 800NK

CFMoto a prezentat noul 800NK, adică noul său naked de clasă medie. Modelul este varianta de producție a conceptului NK-C22, expus anul trecut. Motocicleta de stradă rezultată are un motor paralel twin, la fel ca agregatul folosit de KTM 790.

Rezultatul are 99 de cai-putere și 79 Nm, adică același nivel de putere cu un KTM 790 Duke de generație 2023. Și acest model este fabricat de CFMoto, așa că nu ar trebui să fie o surpriză dramatică pentru nimeni faptul că este împărțit propulsorul DOHC de 799 cmc între cele două motociclete.

În materie de suspensie, avem o furcă față echipată cu jambe de 43 mm produse de KYB, cu reglaje complete, precum și un monoamortizor spate realizat de același producător. Toate elementele menționate anterior sunt montate pe un cadru de oțel crom-molibden, adică un aliaj rezistent. Brațul oscilant spate este unul convențional. Masa declarată a acestui mdoel este de 186 de kilograme, care ar trebui să se miște vioi cu 93 de cai-putere în dotare.f

Sistemul de frânare implică două discuri de 320 mm pe puntea față și o un singur disc pe punte spate.Etrierii sunt realizați de marca J. Juan, prezentând patru pistonașe fiecare pe puntea față, respectiv un două pistonașe pe puntea spate.

Producătorul a implementat trei moduri de conducere, precum și tempomat, iar asta este posibil datorită clapetei de accelerație acționate electronic, prin funcția denumită ride-by-wire. Ceasurile de bord sunt reprezentate de un ecran TFT de 5 inchi diagonală ce include și conectivitate smartphone.

Cei de la CFMoto oferă și o versiune mai bine dotată a acestui model, ce poartă sufixul Advanced și prezintă în plus un amortizor anti-voblaj pentru ghidon, alături de un quickshifter integrat și conectivitate Apple CarPlay pentru unitatea multimedia integrată.

Dealerii mărcii din China vor avea în reprezentanțe noul 800NK încă din luna iulie, deci ar trebui să îl vedem deja pe șosele până în toamnă, dacă ajung suficient de rapid primele unități comandate.

Adaugati comentariu