„Red Dot Design Award 2019” pentru Ducati Diavel 1260

Noul produs al celor de la Ducati, Diavel 1260, a câştigat cel mai prestigios premiu pentru design, „Red Dot Award: Best of the Best”.

In fiecare an, începând cu 1955, „Red Dot Design Award” a fost decernat celor mai originale şi inovative produse din diferite domenii precum modă, IT, industria auto, etc. La ediţia din acest an au fost evaluate peste 5.500 de produse de către un juriu internaţional alcătuit din 40 experţi în design. Aceştia au fost impresionaţi de designul noului Ducati Diavel 1260, conferindu-i premiul „Red Dot Award: Best of the Best”.

Este pentru a treia oară când Ducati este recompensat cu acest premiu, după cele obţinute în 2013 cu modelul 1199 Panigale şi în 2016 cu Xdiavel.

Te-ar putea interesa si: Noul Ducati Diavel 1260 la Motor Bike Expo Verona 2019

Puternic şi cu aspect atletic, noul Diavel 1260 combină performanţele unui maxi-naked cu ergonomia unui cruiser. Designul său sofisticat reinterpretează stilul Diavel într-o cheie contemporană, integrând armonios propulsorul Testastretta DVT 1262 ce dezvoltă o putere de 159 CP.

“Nu este deloc uşor să obţii aceste premiu. A treia oară deja ne obligă la mai mult şi suntem foarte bucuroşi că Diavel 1260 a devenit un icon al designului”, comenta Andrea Ferraresi, managerul lui Ducati Style Centre. “Deşi suntem conştienţi că motocicletele noastre sunt cele mai frumoase, o astfel de recunoaştere ne bucură în mod deosebit, cu atât mai mult cu cât la competiţie au participat mulţi designeri faimoşi. Speram ca şi fanii mărcii să primească cu entuziasm noul model Ducati Diavel 1260 care este deja disponibil în reţeaua de dealeri”, a mai adăugat Ferraresi.

Adaugati comentariu