Home Noutati moto Noul Ducati Diavel 1260 la Motor Bike Expo Verona 2019
Noutati moto

Noul Ducati Diavel 1260 la Motor Bike Expo Verona 2019

39


Acest maxi cruiser va fi punctul de atracție de la standul constructorului italian din Borgo Panigale la cea de-a unsprezecea ediție a Salonului Motor Bike Expo care se desfășoară în perioada 17 – 20 ianuarie 2019

Diavel 1260 reprezintă una din noutățile principale ale lui Ducati pentru anul 2019 și este protagonistul standului constructorului italian la ediția din acest an al Salonului Motor Bike Expo desfășurat în cadrul complexului expozițional Fiera din Verona.

Noul Diavel 1260 va putea fi admirat de vizitatori la pavilionul numărul 5 și se va putea comanda la dealerii Ducati începând de la mijlocul lunii februarie. În cadrul aceluiași stand dedicată acestui ″power cruiser″ unic și neconvențional dezvoltat de producătorul din Borgo Panigale, va fi expusă și o versiune super echipată, dotată cu numeroase accesorii disponibile în catalogul Ducati Performance, în plus față de gama de îmbrăcăminte al colecției Ducati Apparel 2019.

Încă de la lansarea sa petrecută la EICMA 2010, modelul Diavel a uimit datorită personalității, designului și comportamentului stradal sport naked, puterea motorului și performanțelor sportive. A doua generație a acestui model, Diavel 1260, rămâne fidelă spiritului original, reia elementele stilistice fundamentale și le reinterpretează într-o linie actualizată.

Noua generație este mai agresivă în design, mai performantă, mai distractivă de condus în teren mixt și chiar mai confortabil, atât pentru cel aflat la comenzi cât și pentru pasager. Spiritul sport naked este ajutat și de motorul DVT 1262 de 159CP, trenul de rulare actualizat ajută Diavel 1260 la obținerea unui comportament mai eficient în teren mixt, în timp ce echipamentele tehnice și electronice de nivel înalt permit o frânare demnă de un model supersport în mare siguranță mulțumită ABS-ului Cornering Bosch și gestionarea ușoară a performanței motorului.

Modelul Diavel 1260 este disponibil și în versiunea mai sportivă S, care este echipată, printre altele cu suspensie Ohlins reglabilă atât în față cât și în spate, roți personalizate și un sistem de frânare mai performant. În plus, versiunea S este dotată în standard cu sistem Ducati Quick Shift up&down Evo (DQS) pentru schimbarea vitezelor fără a utiliza ambreiajul.

Foto: Ducati

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...