Home Utile Motive care susțin alegerea unei parcări private la aeroportul Otopeni
Utile

Motive care susțin alegerea unei parcări private la aeroportul Otopeni

55


Proiectul Park4Fly a fost gândit astfel încât sa dovedească că decizia de a alege servicii private de parcare Otopeni are numeroase beneficii. Cei care călătoresc frecvent știu că nu este confortabil să plece din țară fără să aibă certitudinea că și-au lăsat mașina în siguranță. Este firesc să fie așa, indiferent că vor călători o perioadă scurtă de timp sau, dimpotrivă, timp îndelungat.

Parcarea autovehiculului personal sau pe cel al firmei într-un loc sigur induce confort psihic, prin urmare, reduce stresul inutil. Potrivit, Park4Fly, la întrebarea “De ce să aleg o parcare privată lângă aeroport?” pe care, într-un mod justificat, și-o pot pune mulți, răspunsurile sunt numeroase:

Transportul până la Aeroport va fi sigur și nu va depinde de alții

Biletul de avion este achiziționat din timp, bagajele au fost pregătite, ce lipsește? Probabil că siguranța transportului până la Aeroport. Sigur, există soluții – un taxi sau un prieten. Cu toate acestea, nu par la fel de bune precum autovehiculul personal cu care se poate pleca în funcție de programul personal.

Alegând serviciile parcării private Park4Fly, aceste persoane pentru care confortul personal este important nu vor trebui să mai sune la dispecerat taxiuri și să aibă surpriza neplăcută de a nu găsi o mașină liberă atunci când le este necesar și nici să-și încarce prietenii sau rudele cu activități suplimentare programului pe care îl au. Mai mult de atât, la întoarcerea din călătorie își vor găsi autovehiculul în siguranță și se vor întoarce acasă cu acesta.

Se evită plățile mari pe care le pot percepe taxiurile

Un alt motiv pentru care Park4Fly este o soluție optimă constă în faptul că se vor evita plăți mari la cursele de taxi. Presupunând că persoana care trebuie să ajungă la Aeroportul Otopeni locuiește în București, va trebui să achite sume considerabile de bani pentru a ajunge acolo. Într-un scenariu ipotetic, va trebui să își parcheze mașina 7 zile, iar pentru acest serviciu va plăti aproximativ 88 de lei – ceea ce înseamnă că va plăti cu mult mai puțin decât ar plăti pentru cursele de taxi București – Aeroport Otopeni și Aeroport – București.

Mai mult de aât, dacă în călătorie vor pleca cinci persoane, în mod evident un singur taxi nu va fi suficient, motiv pentru care suma de bani pentru un astfel de serviciu se va dubla.

La taxi există alternativa transportului în comun – Linia Expres 780 și Linia Expres 783 – dar cât de confortabilă poate fi o astfel de călătorie cu multe bagaje, după care se poate aștepta destul timp? În mod cert, parcarea privată este cea mai bună soluție!

Siguranîa autovehiculului în timpul staționării

Presupunând că mașina va rămâne parcată în fața blocului în tot timpul deplasării proprietarului, există riscul ca la întoarcerea acestuia să o găsească zgâriată – și asta, în cel mai bun caz. În cazul parcării în cadrul Park4Fly astfel de evenimente neplăcute sunt exclus să se întâmple:

  • Parcarea este supravegheată video 24 de ore, în fiecare zi;
  • În mod similar este păzită de un agent de securitate;
  • Este iluminată în timpul nopții;

Mai mult de atât, proprietarul autovehiculului își poate vedea mașina în orice moment dorește, având acces la sistemul de monitorizare video.

Transportul până la Aeroport Otopeni și înapoi în parcare este gratuit

Park4fly – parcare Otopeni pe termen lung sau scurt – este un concept gândit în amănunt pentru ca toți clienții săi să beneficieze de confort. În această idee, aceștia sunt conduși individual la Aeroport cu un microbuz al companiei, serviciul fiind gratuit. Acest serviciu este oferit gratuit și la întoarcerea clientului din călătorie.

Situată la doar 0.8 km de Aeroport Otopeni, Park4Fly oferă posibilitatea parcării autovehiculelor la orice oră din zi și din noapte și urmărește să asigure servicii optime cu care să mulțumească chiar și cei mai pretențioși clienți!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiUtile

Camere de acțiune Ce sunt și cum le alegem?

Fie că este vorba despre o utilizare sportivă, fie că vrem să...

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Utile

Cum sa-ti construiesti propria trusa de scule personalizata pentru a face fata oricarui proiect

Indiferent dacă ești un pasionat al bricolajului sau un profesionist în domeniul...