Home Noutati moto Pierer Mobility Group a anunțat că a fost produsă a 1.000.000-a motocicletă KTM!
Noutati motoPiata moto

Pierer Mobility Group a anunțat că a fost produsă a 1.000.000-a motocicletă KTM!

2


Pierer Mobility Group a atins o etapă importantă, aceea de a produce motocicleta cu numărul 1.000.000: un 390 Adventure produs într-o uzină deținută de Bajaj Auto.

Pierer Mobility Group a anunțat că a fost produsă a 1.000.000-a motocicletă KTM.

Cea mai recentă motocicletă a mărcii austriece a fost construită în India, un indiciu al importanței relații cu Bajaj Auto, care se află acum în al 16-lea an de activitate.

Motocicleta cu numărul 1.000.000

KTM 1290 Adventure

Este de înțeles că motocicleta cu numărul 1.000.000 care a purtat marca „KTM” nu a fost un model de înaltă performanță, ci mai degrabă un KTM 390 Adventure, motocicletă testată de noi anul trecut la ATH Moto days potrivit Yahoo! Finance. Aceasta a fost construită în fabrica Bajaj Auto din Pune, India, care produce din 2011 modele KTM de 125cc-390cc, și modele echivalente Husqvarna. Pune este considerat unul dintre centrele industriale și educaționale ale Indiei.

Rajiv Bajaj, director general și CEO al Bajaj Auto Limited, a declarat: „Producția a fost, în mod tradițional, unul dintre punctele noastre forte, iar atingerea milioanelor la KTM este o dovadă. „Când am semnat parteneriatul nostru în 2007, ne-am propus să dezvoltăm inovații ca parteneri strategici pentru a face cunoscute mărcile KTM în întreaga lume. Un milion a fost atins. Mai sunt multe de realizat.

KTM 1290 Adventure Dakar

Stefan Pierer, CEO al Pierer Mobility AG: „Este într-adevăr o ocazie importantă atât pentru Pierer Mobility, cât și pentru Bajaj Auto. Succesul nostru se bazează pe patru piloni: globalizare, inovare constantă, angajați motivați și mărci consacrate. În calitate de principal producător european de vehicule motorizate pe două roți, avem în Bajaj partenerul potrivit, cu aceeași pasiune, pentru a furniza împreună servicii de succes de acest gen. Acest lucru ne dă încredere pentru viitor.

Aceasta este a doua mare realizare pentru KTM în 2023, după ce a câștigat Raliul Dakar pentru a 19-a oară cu Kevin Benavides, care și-a adjudecat al doilea titlu. Toby Price a terminat al doilea în raliu pentru a confirma un 1-2 KTM, iar Pierer Mobility Group a completat podiumul cu Skyler Howes de la Husqvarna.

 

 

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...