Pierer Mobility Group a anunțat că a fost produsă a 1.000.000-a motocicletă KTM!

Pierer Mobility Group a atins o etapă importantă, aceea de a produce motocicleta cu numărul 1.000.000: un 390 Adventure produs într-o uzină deținută de Bajaj Auto.

Pierer Mobility Group a anunțat că a fost produsă a 1.000.000-a motocicletă KTM.

Cea mai recentă motocicletă a mărcii austriece a fost construită în India, un indiciu al importanței relații cu Bajaj Auto, care se află acum în al 16-lea an de activitate.

Motocicleta cu numărul 1.000.000

KTM 1290 Adventure

Este de înțeles că motocicleta cu numărul 1.000.000 care a purtat marca „KTM” nu a fost un model de înaltă performanță, ci mai degrabă un KTM 390 Adventure, motocicletă testată de noi anul trecut la ATH Moto days potrivit Yahoo! Finance. Aceasta a fost construită în fabrica Bajaj Auto din Pune, India, care produce din 2011 modele KTM de 125cc-390cc, și modele echivalente Husqvarna. Pune este considerat unul dintre centrele industriale și educaționale ale Indiei.

Rajiv Bajaj, director general și CEO al Bajaj Auto Limited, a declarat: „Producția a fost, în mod tradițional, unul dintre punctele noastre forte, iar atingerea milioanelor la KTM este o dovadă. „Când am semnat parteneriatul nostru în 2007, ne-am propus să dezvoltăm inovații ca parteneri strategici pentru a face cunoscute mărcile KTM în întreaga lume. Un milion a fost atins. Mai sunt multe de realizat.

KTM 1290 Adventure Dakar

Stefan Pierer, CEO al Pierer Mobility AG: „Este într-adevăr o ocazie importantă atât pentru Pierer Mobility, cât și pentru Bajaj Auto. Succesul nostru se bazează pe patru piloni: globalizare, inovare constantă, angajați motivați și mărci consacrate. În calitate de principal producător european de vehicule motorizate pe două roți, avem în Bajaj partenerul potrivit, cu aceeași pasiune, pentru a furniza împreună servicii de succes de acest gen. Acest lucru ne dă încredere pentru viitor.

Aceasta este a doua mare realizare pentru KTM în 2023, după ce a câștigat Raliul Dakar pentru a 19-a oară cu Kevin Benavides, care și-a adjudecat al doilea titlu. Toby Price a terminat al doilea în raliu pentru a confirma un 1-2 KTM, iar Pierer Mobility Group a completat podiumul cu Skyler Howes de la Husqvarna.

 

 

 

Adaugati comentariu