Prima ediție ATH Moto Days

Prima ediție ATH Moto Days a avut loc în perioada 6-7 septembrie la Motorpark România. Fiecare participant  înscris a avut ocazia să admire motocicletele KTM, Husqvarna, CF MOTO, GASGAS, dar și scuterele electrice ZEEHO. Au fost puse la dispoziție 4 tipuri de motociclete în cadrul test ride-ului: adventure, stradale, touring și enduro.

Noi, cei trei mușchetari am fost prezenți la datorie să turăm motoarele. Chiar daca nu am apucat să testăm toate motocicletele, am testat  6 motociclete destul de diferite, de la un 125cc pâna la un 1290cc. Iar între intrările pe circuit am stat la povești cu alți participanți nerăbdatori să testeze motocicletele, dar am avut timp să și controbăim prin zona de expoziție. Concluzia? Două zile pline de distracție și voie bună petrecute printre pasionați de senzații tari pe două roți.

Foto: Claudius Vasilescu

Mai multe informații despre motocicletele testate veți putea afla în următorul număr al revistei Motorxpert iar despre toate modele disponibile si nu numai pe site-ul ath-moto.ro.

Foto: Claudius Vasilescu

 

Adaugati comentariu