Home Comunitatea moto Prima ediție ATH Moto Days
Comunitatea motoNoutati moto

Prima ediție ATH Moto Days

0


Prima ediție ATH Moto Days a avut loc în perioada 6-7 septembrie la Motorpark România. Fiecare participant  înscris a avut ocazia să admire motocicletele KTM, Husqvarna, CF MOTO, GASGAS, dar și scuterele electrice ZEEHO. Au fost puse la dispoziție 4 tipuri de motociclete în cadrul test ride-ului: adventure, stradale, touring și enduro.

Noi, cei trei mușchetari am fost prezenți la datorie să turăm motoarele. Chiar daca nu am apucat să testăm toate motocicletele, am testat  6 motociclete destul de diferite, de la un 125cc pâna la un 1290cc. Iar între intrările pe circuit am stat la povești cu alți participanți nerăbdatori să testeze motocicletele, dar am avut timp să și controbăim prin zona de expoziție. Concluzia? Două zile pline de distracție și voie bună petrecute printre pasionați de senzații tari pe două roți.

Foto: Claudius Vasilescu

Mai multe informații despre motocicletele testate veți putea afla în următorul număr al revistei Motorxpert iar despre toate modele disponibile si nu numai pe site-ul ath-moto.ro.

Foto: Claudius Vasilescu

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea moto

Un nou record Guinness: Cel mai bătrân motociclist înscris într-o competiție!

Știm cu toții că mersul pe motocicletă nu este pentru toată lumea,...

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...