Home Motociclete electrice Can-am revine pe două roți cu 2 modele electrice în 2024
Motociclete electriceNoutati motoPrezentare

Can-am revine pe două roți cu 2 modele electrice în 2024

1


Lista din ce în ce mai mare a concurenților din piața  motocicletelor electrice tocmai a crescut cu doua modele de la un nume celebru. Can-Am este din nou pe două roți, cel puțin în formă electrică. Se spune că vor veni două motociclete electrice complet noi la jumătatea anului 2024: Can-Am Origin și Can-Am Pulse.

Deși puține detalii, acestea vor fi alimentate de noul Rotax E-Power, un sistem care utilizează un încărcător integrat pentru a permite încărcarea standard de acasă sau încărcarea de nivel 2. Acest nou motor va alimenta în cele din urmă toate modelele electrice BRP (Bombardier Recreational Products), inclusiv snowmobilleuri, motomarine, vehicule side-by-side și vehicule cu patru roți.Can-Am Origin pare să se încadreze în categoria naked. Comunicatul de presă folosește cuvinte precum „echilibrat și agil” și „naveta zilnică”, așa că trageți propriile concluzii. În rest, arată clar, cu dimensiuni și ergonomie similare cu Zero S.

între timp, Can-Am Pulse este considerată o motocicletă „cu dublu scop” și prezentată drept „un tribut adus moștenirii Can-Am Track ‘n’ Trail”. Partea din față este înaltă, cu caroseria aparent concepută pentru a prelua un parbriz de tip ADV. În acest sens, roțile par să fie cu spițe de 21 inchi în față, 18 inci în spate, destul de standard pentru motocicletele trail/ADV.

În ciuda fotografiilor din showroom și a altor imagini frumos regizate, nimic nu arată modelul în mișcare, așa că va trebui să așteptăm specificațiile, despre care se spune că vor veni în august 2023.

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...