Can-am revine pe două roți cu 2 modele electrice în 2024

Lista din ce în ce mai mare a concurenților din piața  motocicletelor electrice tocmai a crescut cu doua modele de la un nume celebru. Can-Am este din nou pe două roți, cel puțin în formă electrică. Se spune că vor veni două motociclete electrice complet noi la jumătatea anului 2024: Can-Am Origin și Can-Am Pulse.

Deși puține detalii, acestea vor fi alimentate de noul Rotax E-Power, un sistem care utilizează un încărcător integrat pentru a permite încărcarea standard de acasă sau încărcarea de nivel 2. Acest nou motor va alimenta în cele din urmă toate modelele electrice BRP (Bombardier Recreational Products), inclusiv snowmobilleuri, motomarine, vehicule side-by-side și vehicule cu patru roți.Can-Am Origin pare să se încadreze în categoria naked. Comunicatul de presă folosește cuvinte precum „echilibrat și agil” și „naveta zilnică”, așa că trageți propriile concluzii. În rest, arată clar, cu dimensiuni și ergonomie similare cu Zero S.

între timp, Can-Am Pulse este considerată o motocicletă „cu dublu scop” și prezentată drept „un tribut adus moștenirii Can-Am Track ‘n’ Trail”. Partea din față este înaltă, cu caroseria aparent concepută pentru a prelua un parbriz de tip ADV. În acest sens, roțile par să fie cu spițe de 21 inchi în față, 18 inci în spate, destul de standard pentru motocicletele trail/ADV.

În ciuda fotografiilor din showroom și a altor imagini frumos regizate, nimic nu arată modelul în mișcare, așa că va trebui să așteptăm specificațiile, despre care se spune că vor veni în august 2023.

 

Adaugati comentariu