Home Motociclete electrice Ultraviolette F99, sportiva electrică la un preț incredibil
Motociclete electriceNoutati moto

Ultraviolette F99, sportiva electrică la un preț incredibil

1


Start-up-ul indian a prezentat la recentul Auto Expo 2023 cea mai recentă evoluție a motocicletei sale electrice, Ultraviolette F99 dezvoltată pe platforma F99 Factory Racing. Care va fi lansată în mai 2023.

Roată Ultraviolette F99

În noiembrie 2022, Ultraviolette a prezentat F77, o motocicletă sport electrică cu un raport calitate-preț excelent. Acum, start-up-ul indian vrea să își întreacă propriile performanțe, așa că, la recentul Auto Expo 2023, a dezvăluit F99, o evoluție inspirată de curse a predecesorului său. Platforma F99 este concepută pentru a oferi putere maximă din partea grupului motopropulsor, asigurând în același timp toate controalele de siguranță necesare, cu o putere maximă de 50 kw (65 CP) și o viteză maximă de peste 200 km/h. F99 va fi disponibil pe piață în variantele Standard, Recon și Special Edition.

Ultraviolette F99

Ultraviolet F99 a fost puternic retușat pentru a produce o putere maximă de 65 CP. Versiunea standard este echipată cu un motor de 27 kW alimentat de o baterie de 7,1 kWh care ar trebui să ofere o autonomie de 206 km, în timp ce versiunea Special Edition este propulsată de un motor de 30,2 kW cuplat la o baterie de 10,3 kWh care ar trebui să ofere o autonomie de 307 km.

Ultraviolette F99 are o caroserie aerodinamică, cu o unitate scaun-coadă realizată din fibră de carbon și dotată cu aripioare aerodinamice, suporturi pentru picioare spate reglabile și un panou de bord digital cu lumini LED. Jantele din aliaj sunt de 17″ cu anvelope Pirelli Diablo Supercorsa, frâne pe disc cu ABS cu două canale.

Sosirea pe piață este programată pentru luna mai 2023, la un preț care, în India, ar trebui să fie echivalent cu puțin peste 5.000 de euro.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...