Home Noutati moto Noutățile aduse de SYM la EICMA 2023
Noutati motoSaloane moto

Noutățile aduse de SYM la EICMA 2023

20


Taiwanezii de la Sym au venit în forță la Milano și au dezvăluit cu mândrie noile lor modele. Cele  opt produse noi expuse de SYM la EICMA 2023, dintre care șase pentru piața europeană, reprezintă evoluția companiei taiwaneze, lider pe segmentul scuterelor. De la design-ul lui CRUiSYM 125/300 la performanțele noului DRGBT, au reușit să le stârnească atenția scuteriștilor.  Fugue 125 și conceptul revoluționar PE3 completează standul.

ADXTG 400

Noul ADXTG 400completează familia de „suv-uri” a taiwanezilor. Pentru a inova un nou tip de maxi-scuter multifuncțional, laboratorul de cercetare și dezvoltare SYM promite un șasiu rezistent pentru aceast scuter „curajos”. ABS-ul off-road BOSCH conduce conținutul tehnologic. Împreună cu bascula de aluminiu, suspensia multilink Sanyang, parbrizul reglabil manual și anvelopele dual sport, SYM atacă segmentul crossover, de la naveta de rutină la off-road ușor de weekend.

MAXSYM GT

Ca succesor al MAXSYM 400, MAXSYM GT a devenit un maxi sport tourer cu tot ce îți dorești. Confortul pilotului îmbunătățit  cu o nouă șa ergonomică, suport standard pentru cutie de bagaje, disc flotant  de 288 mm și  bord digital de 6 inch sunt pachetul contemporan Gran Turismo pe care SYM l-a adus iubitorilor de aventuri pe scuter.

ADX 300

este o evoluție a modelului Joyride 300 introdus pe piață anul acesta. Are o suspensie cu o cursă mai lungă, pregătită să abordeze suprafețe mai solicitante și un design mai aventuros, însoțit de un cadru ranforsat care asigură performanțe bune în orice situație. Noi am testat anul acesta varianta de 125 cmc, puteți găsi testul complet aici.

CRUiSYM 125/300

Compromisul potrivit între  sportivitate  și  confort , Cruisym își exprimă sufletul sportiv în  accelerație  și  design , în timp ce  partea confortabilă  este legată mai ales de  șaua ergonomică  care optimizează experiența de condus . Crusym își reînnoiește aspectul datorită unui  design frontal complet nou  și  restilizării farurilor față și spate.. Găsiți aici testul nostru cu modelul de 125 din 2023.

DRGBT

Acest  scuter sport , a cărui imagine frontală seamănă cu cea a unui dragon, disponibil doar pentru piețele externe, se remarcă prin  designul său agresiv  și  pachetul aerodinamic , care se inspiră din lumea Superbike.

CLBCU

Continuând după MMBCU, CLBCU păstrează ideea de crossover și unică pentru a oferi produse orientate către utilizator. CLBCU a fost inspirat și de conceptul de design inspirat din natură. Înspirat de COLIBRÌ în limba italiană, CLBCU are o figură compactă de colibri, mișcări agere și culori vii. Dotat cu tehnologia de aprindere multiplă cu două scântei EnMIS, acest scuter de 125 cc are un consum mediu de 60,9 km/L (bazat pe modelul de test taiwanez) și, datorită rezervorului de combustibil de 6,5 litri,  oferă o autonomie bună pentru oraș.

Fugue 125

Inspirat de forma muzicală clasică Fugue, are echipamentele pe care un scuter clasic modern ar trebui să le aibă: iluminare completă cu LED-uri, instrumentar LCD, priză USB QC 3.0, sistem de frânare cu dublu disc și un spațiu de depozitare sub șa de 27 de litri. În plus, designul sportiv al farului evidențiază perfect forma elegantă a scuterului.

PE3 concept

Scuterul  hibrid  prezent la Eicma este un concept , deja foarte dezvoltat și în faza de finalizare. Se deosebește mai ales prin tipul de  baterie cu ioni de aluminiu , care este extrem de inovatoare pentru reciclarea acumulatorilor  și  oferă soluții pentru sectorul de stocare a energiei . Cu toate acestea, vehiculul va fi disponibil doar pentru piețele externe.

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Motociclete electriceNoutati motoSaloane moto

Zero Motorcycles la EICMA 2023, motociclete de A1 și A2

Zero S și Zero DS trec la cea mai recentă platformă a...

Saloane moto

Kawasaki la EICMA 2023: debutul primei motociclete hibrid alături de noile Ninja 500 și Z500

Kawasaki s-a prezentat la EICMA cu noile Ninja 500 și Z500, echipate...

Saloane moto

Suzuki la EICMA 2023: GSX-S1000GX și GSX-8R completează gama 2024

Suzuki a adus două modele noi la EICMA 2023, GSX-8R și GSX-S1000GX,...

Saloane moto

Yamaha la EICMA 2023: Ténéré 700 Explore se alătură gamei 2024 și asta e doar începutul

Yamaha s-a prezentat în acest an la EICMA cu întreg portofoliul său...