Home Noutati moto Noul Suzuki GSX-RR pentru sezonul 2020 din Moto GP
Noutati moto

Noul Suzuki GSX-RR pentru sezonul 2020 din Moto GP

2


Dezvăluit de curând la Sepang în Malaezia, noul model Sukuki GSX-RR pentru campionatul MotoGP din 2020 cu care vor concura piloții Alex Rins și Joan Mir. Acesta beneficiază de un look special care  serbează 60 de ani de la debutul companiei nipone în competiții.

Dezvăluit de curând la Sepang în Malaezia, noul model Sukuki GSX-RR pentru campionatul MotoGP din 2020 și cu care vor concura piloții Alex Rins și Joan Mir, beneficiază de un look special, care în acest an serbează 60 de ani de la debutul companiei nipone în competiții.

Malaezia a fost aleasă de către producătorul moto japonez pentru lansarea noului model GSX-RR care va concura în noul sezon competițional din Moto GP. Echipa de competiții Suzuki Ecstar începe noul deceniu cu obiectivul deja fixat în acest nou sezon competițional, dar aduce în același timp și un tribut trecutului competițional al companiei nipone din Hamamatsu.

Echipa Ducati pregătită pentru noul sezon Moto GP 2020

Anul 2020 marchează 60 de ani de la debutul oficial în competiții al lui Suzuki, o aniversare care va fi sărbătorită de către echipa de competiții din Moto GP cu adoptarea unui combinații speciale de culori. Este vorba de o combinație elegantă și originală de albastru clasic cu un argintiu mai tradițional și care va face ca perechea de piloți Alex Rins și Joan Mir să fie bine recunoscută în grup.

În acest sezon, noul model GSX-RR va onora trecutul ilustru al lui Suzuki, care și-a făcut debutul în lumea curselor în anul 1960, participând la Tourist Trophy din Marea Britanie, acolo unde doi ani mai târziu, Ernst Degner a câștigat acel Grand Prix doi ani mai târziu, urmat apoi de câștigarea titlului de campion mondial la piloți și constructori triumful în primul Campionat Mondial la clasa 50 cmc.

Foto: Suzuki

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...