Home Noutati moto Ducati pregătită pentru noul sezon Moto GP 2020
Noutati moto

Ducati pregătită pentru noul sezon Moto GP 2020

2


Echipa italiană Mission Winnow Ducati 2020 a fost prezentată de curând în cadrul unui eveniment la Bologna în Italia. Piloții Andrea Dovizioso și Danilo Petrucci sunt coechipieri în echipa italiană și în sezonul Moto GP 2020.

Echipa italiană Mission Winnow Ducati 2020 a fost prezentată de curând în cadrul unui eveniment la Bologna în Italia. Piloții Andrea Dovizioso și Danilo Petrucci sunt coechipieri în echipa italiană și în sezonul Moto GP 2020.

Numărătoarea inversă a început deja pentru primele teste Moto GP pe circuitul Sepang din Malaezia iar echipa de competiții Ducati este se pare prima care este pregătită pentru noul sezon. Istoricul Palazzo Re Enzo, din Piazza Maggiore din centrul Bologna, a găzduit prezentarea oficială a echipei Mission Winnow Ducati pentru sezonul competițional 2020.

În cadrul evenimentului, cei doi piloti oficiali Andrea Dovizioso și Danilo Petrucci, împreună cu CEO-ul Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali și directorul general al Ducati Corse, Luigi Dall’Igna, au dezvăluit caracteristicile tehnice ale noului model Desmosedici GP 20 cu care echipa italiană va concura la Campionatul Mondial Moto GP 2020.

Expoziție specială Ducati la muzeul Volkswagen

Noul look al modelului Desmosedici GP 20, pe care predomină culoarea roșie și unele detalii negre și cromate care ies foarte mult în evidență, va putea fi vazut live în cursa din 8 martie cu ocazia Marelui Premiu din Qatar care reprezintă prima etapă al sezonului Moto GP 2020. Această primă etapă din noul sezon competițional se va desfășura conform tradiției noaptea și va fi urmată de alte 19 etape programate pentru acest an.

Și în acest an ne așteaptă cu siguranță un sezon competițional captivant în timp ce prima sesiune oficială de teste este programată pentru perioada 7 – 9 februarie în Malaezia, când cei doi piloti ai echipei Mission Winnow Ducati își vor face prima apariție pe pista în 2020 la Sepang.

Foto: Ducati

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...