Triumph în parteneriat cu indienii de la Bajaj

Compania britanică și gigantul indian a anunțat de curând demararea unei colaborare și care va crea o nouă platformă cu motorizări de capacitate medie cuprinse între 200 și 750 cmc.

Compania britanică și gigantul indian a anunțat de curând demararea unei colaborare și care va crea o nouă platformă cu motorizări de capacitate medie cuprinse între 200 și 750 cmc.

Triumph Motorcycles și Bajaj Auto India sunt încântați să confirme oficial demararea unui parteneriat global pe termen lung. Acesta este un moment special pentru ambele companii care, pe baza pasiunii lor comune prin excelență, decid să-și unească forțele pentru a dezvolta și produce o gamă complet nouă de motociclete.

Prin această nouă structură, marca Triumph va avea ocazia să pătrundă la nivel global într-un segment de piață în continuă evoluție, cu referire specială la numeroasele contexte emergente și în curs de dezvoltare rapidă, precum India și alte piețe asiatice.

Noul Triumph Street Triple S pentru 2020

La nivel de producție, prioritatea va fi dezvoltarea unei noi platforme cu motoare de capacitate medie cuprinsă între 200 și 750 cmc și împărțită în diferite propuneri pentru a satisface o gamă eterogenă de profiluri de utilizare. Propunerea va combina standarde de înaltă calitate cu poziționarea competitivă a prețurilor. Nick Bloor, CEO al Triumph Motorcycles, a declarat: „Acesta este un parteneriat extrem de important pentru Triumph și sunt încântat că poate începe oficial astăzi. Pe lângă faptul că ne va oferi oportunitatea de a concura pe noi piețe, gama de modele pe care le vom dezvolta împreună ne va permite să atragem clienți noi, în special clienți tineri către brand-ul nostru și care va constitui un element suplimentar în sprijinul strategiei noastre de extindere globală. Accentul va cădea pe piețele în curs de dezvoltare rapidă din Asia de Sud-Est, dar vor beneficia și piețele mai mature precum cele europene „.

Foto: Triumph 

Adaugati comentariu