Home Noutati moto Noile modele Africa Twin de la Honda pot fi testate la dealeri
Noutati moto

Noile modele Africa Twin de la Honda pot fi testate la dealeri

0


Timp de o săptămână, noul model de tip crossover Africa Twin de la Honda, poate fi testat de către potențiali clienți la toți dealerii oficiali ai producătorului japonez.

Timp de o săptămână, noul model de tip crossover Africa Twin de la Honda, poate fi testat de către potențiali clienți la toți dealerii oficiali ai producătorului japonez.

După ce au putut fi văzute în premieră la ultima ediție a Salonului Moto EICMA de la Milano desfășurată luna trecută, noile modele CRF1100L Africa Twin și Africa Twin Adventure Sports de la Honda sunt acum disponibile la dealeri.

Honda CBR1000RR Fireblade – înapoi în viitor

Disponibile pentru test drive

Mulți motocicliști pasionați de toate vârstele au acum posibilitatea să vadă și să solicite toate informațiile posibile direct de la dealerii Honda. De luni 16 decembrie și până sâmbătă 21 decembrie, mai există încă un motiv în plus pentru aceștia de a vizita dealerii Honda.

Noile CRF1100L Africa Twin și Africa Twin Sports Sports sunt disponibile în perioada respectivă pentru un test drive. Aceștia pot contacta distribuitorul local Honda și, în funcție de numărul de exemplare disponibil, poate fi solicitat un test drive cu unul din aceste două noi modele.

Conceptul Honda CB4X la Salonul Moto EICMA

Prețurile de aciziție au fost deja comunicate

Noul CRF1100L este disponibil în două variante: Africa Twin și Africa Twin Adventure Sports inclusiv cu o cutie de viteze DCT și trei versiuni de echipare: standard, Travel Edition și Desert Track, toate disponibile în culorile Mat Ballistic Black Mettallic și Grand Prix Red pentru CRF1100L Africa Twin iar Pearl Glare White Tricolor și Darkness Black Metallic pentru Africa Twin Adventure Sports.

Prețurile de achiziție pornesc de la 14.990 de euro pentru modelului de bază cu transmisie manuală și ajung până la 22.740 de euro în cazul modelului de top, CRF1100L Africa Twin Adventure Sports DCT Desert Track.

Foto: Honda

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...