Home Accesorii Două noutăți de la producătorul Caberg pentru 2020
AccesoriiEchipamentUtile

Două noutăți de la producătorul Caberg pentru 2020

1


Cele două noutăți ale companiei italiene din Bergamo specializată pe producția de căști se numesc Horus și Flyon. Mai jos găsiți noutățile cu care vin acestea precum și prețurile de achiziție.

Cele două noutăți ale companiei italiene din Bergamo specializată pe producția de căști se numesc Horus și Flyon. Mai jos găsiți noutățile cu care vin acestea precum și prețurile de achiziție.

Caberg Horus

Horus reprezintă noul model de cască cu deschidere de la Caberg. Dispunând deja de omologare  P / J, noul model de cască beneficiază de o carcasă termoplastică externă, o vizieră care garantează un câmp vizual larg (82 ° de deschidere frontală), vizieră cu Pinlock standard și protecție solară interioară.

Sistemul de ventilație constă dintr-o fantă de aer reglabilă pe bărbie, o admisie mare de aer reglabilă și două extractoare de aer pe partea din spate a căștii. Închiderea se face cu o curea micrometrică. Noul model este disponibil cu dimensiuni de la XS la XXL în șase culori diferite și poate fi aciziționată din februarie 2020 pentru un preț de 249.99 euro.

Caberg Flyon

Flyon este noua cască tip jet concepută atât pentru uzul urban, cât și pentru cel extraurban. Fabricată din materiale termoplastice (cu colotă în două dimensiuni), aceasta dispune de o vizieră cu Pinlock în standard și protecție parasolară interioară.

Ventilația se realizează cu ajutorul a două fante de aer superioare și un extractor de aer spate reglabil, în timp ce închiderea se face cu o curea micrometrică. Disponibilă cu mărimi de la XS la XXL precum și în șapte culori, aceasta costă 239.99 euro și va fi disponibilă din februarie 2020.

Foto: Caberg

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

AccesoriiCascaEchipamentNoutati moto

Cardo Packtalk Edgephones: căștile la care visau instructorii moto

Specialiștii de la Cardo au prezentat un nou model de cască fără...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

EchipamentNoutati moto

Alpinestars Absolute V2: siguranță ca-n MotoGP pentru oricine

Italienii de la Alpinestars, cunoscuți pentru aportul și prezența lor în lumea...