Home Echipament Un nou tip de motor electric Polini pentru E-bike
EchipamentUtile

Un nou tip de motor electric Polini pentru E-bike

1


Firma italiană Polini Motori a prezentat la ultima ediție a Salonului Moto EICMA noile biciclete de tip E-bike de la Kawasaki, Jeep, Garelli și Mondial, echipate cu motor său electric E-P3.

Firma italiană Polini Motori a prezentat la ultima ediție a Salonului Moto EICMA noile biciclete de tip E-bike de la Kawasaki, Jeep, Garelli și Mondial, echipate cu motor său electric E-P3.

Polini, o companie italiană cu sediul în Bergamo, specializată în producția de componente speciale pentru scutere și motociclete, își continuă cu pasiune activitatea de dezvoltare nu doar pentru vehicule motorizate ci și pentru biciclete din categoria E-bike, unde motorul electric E-P3 a devenit o referință pentru această categorie.

Producători consacrați precum: Kawasaki, Jeep, Garelli și Mondial au ales motorul electric Polini E-P3 pentru a-și echipa propriile biciclete din categoria E-bike. Acest motor electric este unul compact, puternic și ușor, care datorită caracteristicilor sale extraordinare se dovedește a fi un produs de înaltă performanță și de înaltă calitate.

Bicicletele E-bike din aceste noi parteneriate sunt specifice cu tipologia off-road pentru Jeep și Kawasaki, gravel pentru Garelli și scrambler pentru Mondial. Dar asta nu este totul. Deoarece pentru a finaliza aceste parteneriate de prestigiu se adaugă cel cu grupul CODE, producător de biciclete E-Bike, care a dezvoltat o bicicletă în colaborare cu Alex Zanardi pentru Elba4all.

Foto: Producători; Polini Motori

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

AccesoriiCascaEchipamentNoutati moto

Cardo Packtalk Edgephones: căștile la care visau instructorii moto

Specialiștii de la Cardo au prezentat un nou model de cască fără...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

EchipamentNoutati moto

Alpinestars Absolute V2: siguranță ca-n MotoGP pentru oricine

Italienii de la Alpinestars, cunoscuți pentru aportul și prezența lor în lumea...