Home Noutati moto Scuterul electric Seat e-Scooter din 2020
Noutati moto

Scuterul electric Seat e-Scooter din 2020

0


O știre interesantă privind lansarea unui scooter electric pare să demonstreze angajamentul grupului german Volkswagen pe piața motocicletelor și a scuterelor.

O știre interesantă privind lansarea unui scooter electric pare să demonstreze angajamentul grupului german Volkswagen pe piața motocicletelor și a scuterelor. Este vorba despre un scoter cu propulsie electrică cu brand-ul Seat care va fi comercializat în 2020 atât pentru public cât și pentru platformele scooter sharing.

Seat e-Scooter va avea o autonomie de 115 km

Seat e-Scooter a fost prezentat la sfârșitul lunii trecute ca un concept iar conducerea producătorului spaniol ne sigură că nu va trebui să așteptăm prea mult pentru a vedea, cumpăra sau chiar să închiriem versiunea finală. Acest nou model va fi disponibil cursul anului 2020 atât pentru utilizatorii privați, cât și pentru serviciile de tip scooter sharing din marile orașe.

Conceptul e-Scooter este echipat cu un motor de 7 kW cu o putere echivalentă de 11 kW (14.8 CP) cu a unui motor termic de 125 cmc și cu un cuplu instantaneu de 240 Nm. Scuterul Seat accelerează de la 0 la 50 km / h în 3.8 secunde și poate atinge o viteză maximă de 100 km / h. Interesant este faptul că deși este un vehicul pentru uz urban, autonomia declarată de producător este de 115 km conform testelor WMTC.

Pentru că permite o autonomie sufient de mare, modelul nu necesită o reîncărcare zilnică. Încărcarea se poate face fie într-un mod clasic, conectând vehiculul la prize sau stații (cost estimat de Seat de 0.70 euro pentru fiecare 100 km) fie demontând efectiv bacteria care poate fi încarcată acasă sau la birou. Sistemul promite să fie foarte rapid și convenabil. Compartimentul de sub șa oferă spațiu pentru două căști chiar dacă este vorba despe un scuter compact.

Prețul? Deocamdată este prematur să vorbim despre acest lucru dar vom vedea odată cu debutul său pe piață.

Foto: Seat

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...