Conceptul Honda CB4X la EICMA 2019

Pentru al 5-lea an consecutiv, Honda folosește zona “Design Studio” din cadrul standului său EICMA pentru a prezenta un concept complet nou, CB4X în acest caz.

 

Honda’s Rome R&D Centre proudly unleashes the CB4X at EICMA

Modelul experimental, dezvoltat sub tema “distracție 7 zile pe săptămână”, îmbină elemente Sport și Touring într-un Crossover modern. A luat naștere sub bagheta creativă a lui Valerio Aiello, și a echipei sale de tineri designeri, și este rodul dorinței de a explora limite și a le împinge mai departe.

Motorul este un 4 în linie clasic, semnătură Honda. Rezervorul se repede către înainte ca o cobra, așa cum le place designerilor să asocieze creațiile cu elemente sau animale din natură. Mai observăm un parbriz reglabil, subtil integrat în carenaj, și un far cu sofisticarea specifică lumnilor de zi.

Honda CB4X deschide speculațiile privind o nouă motocicletă în gamă, nu chiar VFR. CB4X este o idee dedicată celor care trăiesc pentru senzațiile sportive dar, nu vor să renunțe la posibilitatea relaxării în timpul călătoriilor, spontane sau nu.

Echipa de design condusă de Valeri Aiello

Adaugati comentariu