Home Competitii moto KTM îmbracă fanii MotoGP în portocaliu
Competitii moto

KTM îmbracă fanii MotoGP în portocaliu

1


Sezonul 2023 al MotoGP a început cu doar două curse, dar multe echipe și mulți fani privesc deja spre Marele Premiu al Italiei. Numărați KTM printre ele. Suporterii înfocați ai constructorului de echipamente originale vopsesc în mod regulat tribunele în portocaliu la cursa de acasă din Spielberg, Austria, dar KTM își aduce atitudinea Ready to Race în spatele liniilor inamice în 2023.

În cadrul The Ultimate Orange MotoGP Experience, firma va intra pe teritoriul Ducati și Aprilia și va ocupa tribuna Materassi 2 de pe legendarul Circuit Internațional Mugello în perioada 9-11 iunie 2023. Secțiunea exclusivă asigură 500 de locuri pentru fanii înrăiți, iar KTM este dispus să răsplătească această loialitate prin includerea de cadouri gratuite la fiecare achiziție de bilete. Aceasta include un tricou marca KTM, o șapcă, o pungă, dopuri pentru urechi și un kit de autocolante. Cei interesați pot achiziționa bilete de pe site-ul Ticket One .

Echipa Red Bull KTM Factory Team ar trebui să le ofere fanilor suficiente senzații tari. În ciuda sezonului secundar liniștit al echipei, piloții Jack Miller și Brad Binder au avut performanțe bune în primele două weekenduri de curse. Miller, noul venit în echipă, a terminat al patrulea în prima cursă Sprint Race a sezonului, al șaptelea la Marele Premiu al Portugaliei și al șaselea în GP-ul Argentinei. Binder a atras și el atenția cu un loc șase la Portimão și o victorie surprinzătoare în Sprint Race la Autódromo Termas de Río Hondo.

În acest moment, Miller și Binder ocupă locurile șase și, respectiv, șapte în clasamentul general al sezonului. Dacă cei doi continuă să obțină rezultate neașteptate, fanii KTM ar trebui să vină în număr mare la Marele Premiu al Italiei.

Cel puțin, asta speră MotoGP. În urma prezenței slabe pe parcursul unei mari părți a sezonului 2022, seria a introdus cursele Sprint pentru toate cele 21 de runde din calendarul 2023. Cu mai multă acțiune pe pistă și mai multe spații de cazare pentru fani, The Ultimate Orange MotoGP Experience ar trebui să ajute la popularizarea GP-ului italian la statutul său consacrat în acest an.

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Competitii moto

BMW Motorrad International GS Trophy se întoarce în Africa în 2024

BMW Motorrad a anunțat locul în care se desfășoară următoarea ediție a...

Competitii moto

Hard Enduro Bucovina 2023 a fost anulat, organizatorii acuză ANANP

Săptămâna viitoare ar fi trebuit să marcheze cea de-a zecea ediție a...

Triumph Daytona 675
Competitii motoNoutati moto

Triumph va furniza motoare pentru Moto2 până în 2029

Triumph va continua parteneriatul prin care livrează motoare cu trei cilindri în...

Competitii moto

Prima Sport transmite rezumatul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori

Ediția 2023 a Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori, desfășurată în premieră...