KTM îmbracă fanii MotoGP în portocaliu

Sezonul 2023 al MotoGP a început cu doar două curse, dar multe echipe și mulți fani privesc deja spre Marele Premiu al Italiei. Numărați KTM printre ele. Suporterii înfocați ai constructorului de echipamente originale vopsesc în mod regulat tribunele în portocaliu la cursa de acasă din Spielberg, Austria, dar KTM își aduce atitudinea Ready to Race în spatele liniilor inamice în 2023.

În cadrul The Ultimate Orange MotoGP Experience, firma va intra pe teritoriul Ducati și Aprilia și va ocupa tribuna Materassi 2 de pe legendarul Circuit Internațional Mugello în perioada 9-11 iunie 2023. Secțiunea exclusivă asigură 500 de locuri pentru fanii înrăiți, iar KTM este dispus să răsplătească această loialitate prin includerea de cadouri gratuite la fiecare achiziție de bilete. Aceasta include un tricou marca KTM, o șapcă, o pungă, dopuri pentru urechi și un kit de autocolante. Cei interesați pot achiziționa bilete de pe site-ul Ticket One .

Echipa Red Bull KTM Factory Team ar trebui să le ofere fanilor suficiente senzații tari. În ciuda sezonului secundar liniștit al echipei, piloții Jack Miller și Brad Binder au avut performanțe bune în primele două weekenduri de curse. Miller, noul venit în echipă, a terminat al patrulea în prima cursă Sprint Race a sezonului, al șaptelea la Marele Premiu al Portugaliei și al șaselea în GP-ul Argentinei. Binder a atras și el atenția cu un loc șase la Portimão și o victorie surprinzătoare în Sprint Race la Autódromo Termas de Río Hondo.

În acest moment, Miller și Binder ocupă locurile șase și, respectiv, șapte în clasamentul general al sezonului. Dacă cei doi continuă să obțină rezultate neașteptate, fanii KTM ar trebui să vină în număr mare la Marele Premiu al Italiei.

Cel puțin, asta speră MotoGP. În urma prezenței slabe pe parcursul unei mari părți a sezonului 2022, seria a introdus cursele Sprint pentru toate cele 21 de runde din calendarul 2023. Cu mai multă acțiune pe pistă și mai multe spații de cazare pentru fani, The Ultimate Orange MotoGP Experience ar trebui să ajute la popularizarea GP-ului italian la statutul său consacrat în acest an.

 

Adaugati comentariu