Home Noutati moto Gama Indian Elite revine cu două modele exclusiviste
Noutati moto

Gama Indian Elite revine cu două modele exclusiviste

1


Două noi modele au apărut în gama Elite de la Indian: Chieftain Elite, care revine în gamă, și noul Pursuit Elite.

Indian a anunțat două noi modele „Elite”, cu revenirea modelului Chieftain Elite alături de un nou model, Indian Pursuit Elite.

Indian Chieftain Elite a debutat în 2018 și revine în 2023  cu doar 175 de unități. Oferind detalii inspirate din fabrică și detalii personalizate și un stil mai agresiv în comparație cu Chieftain-ul standard, varianta Elite este, fără îndoială, exclusivistă.

În ceea ce privește Pursuit Elite, acesta este un nou venit în gama Elite de la Indian și se bazează, bineînțeles, pe Indian Pursuit.

Pursuit Elite va fi și mai de special, cu doar 150 de unități pe piață, ceea ce îl face și mai exclusivist decât Chieftain Elite, care revine, iar Pursuit este „este dotat cu accesorii premium și tehnologie avansată de îmbunătățire a călătoriei pentru a oferi motociclistului o experiență plăcută și confortabilă”, spune Indian.

Finisat în vopseaua „Super Graphite Metallic” și „Black Metallic”, cu accente „Shadow Bronze Chrome”, Pursuit Elite sporește și mai mult exclusivitatea cu emblema Elite și componente „premium”, după cum spune Indian. Toată caroseria exclusivistă ascunde motorul PowerPlus de 1.768 cmc, care produce 120 de cai putere și un cuplu de 178 Nm .În ceea ce privește șasiul, Fox furnizează amortizoare spate reglabile (electronic) în preîncărcare, în timp ce manevrabilitatea este asistată prin intermediul tehnologiei Smart Lean, care folosește un IMU Bosch pentru a controla ABS-ul și controlul tracțiunii.

LED-urile luminează întreaga motocicletă, de la faruri până la husa de șa, iar Pursuit Elite folosește, de asemenea, un ecran tactil de șapte inci cu Apple CarPlay integrat și conectivitate Bluetooth. Aaron Jax, vicepreședintele Indian Motorcycles, a declarat: „Când am prezentat pentru prima dată Chieftain Elite în 2018, am vrut să creăm o ofertă care să fie nu doar limitată ca număr, ci și exclusivă ca natură, cu detalii personalizate direct din fabrică.

„Astăzi, cu finisajele unor bijuterii, linia noastră Elite de modele bagger și touring reprezintă cu adevărat ceea ce este mai bun și atrage atenția ca nimic altceva pe șosea.”

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...