Home Competitii moto Bridgestone şi Saroléa colaborează pentru a patra oară în cursa Isle of Man TT
Competitii moto

Bridgestone şi Saroléa colaborează pentru a patra oară în cursa Isle of Man TT

1
Moto


Saroléa urmăreşte să ajungă pe primul loc în cursa TT Zero, întrecându-se pe anvelope Bridgestone Battlax.

Compania Bridgestone este mândră să anunţe continuarea parteneriatului său cu Saroléa, producătorul belgian de motociclete electrice. Pentru al patrulea an consecutiv, Bridgestone şi Saroléa vor participa la cursele TT Zero de pe Insula Man, pe data de 7 iunie.

Motocicleta de curse Saroléa SP7 este echipată cu anvelope Bridgestone Battlax. „Acest parteneriat oferă companiei Bridgestone oportunitatea de a demonstra că merge până la capăt atunci când vine vorba de calitatea produselor. Prin introducerea în cursa TT Zero a anvelopelor noastre de curse Battlax, care pot fi achiziţionate de pe rafturile partenerilor noştri, ne dorim să arătăm că putem oferi şoferilor obişnuiţi cea mai bună performanţă”, afirmă Nico Thuy, Şef al departamentului de Motociclete din cadrul Bridgestone Europa.

Dean Harrison of Yorkshire, un şofer de motocicletă cu multă experienţă, va pilota SP7 pentru al doilea an la rând. „De anul trecut echipa a îmbunătăţit semnificativ motocicleta SP7 şi sunt nerăbdător să aflu ce a realizat. Anul acesta ţintesc să ajung pe podium şi nu văd niciun motiv pentru care acest lucru nu va fi posibil”, afirmă Harrison.Bridgestone

Abilităţile de condus ale lui Harrison, combinate cu tehnologia şi inovaţia motocicletei SP7 şi cu anvelopele de curse Bridgestone Battlax fac echipă cu un concurent puternic în cursa pentru podium.

Bridgestone şi Saroléa au o istorie care începe în 2014. Parteneriatul dinamic oferă asistenţă tehică completă şi expertiză în domeniul anvelopelor pentru obiectivele ambiţioanse ale Saroléa. De asemenea, acest parteneriat subliniază angajamentul Bridgestone pentru un viitor cu mobilitate durabilă şi viziunea sa de mediu pe termen lung, care se concentrează pe conservarea ecologică a resurselor şi reducerea emisiilor de carbon.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Competitii moto

BMW Motorrad International GS Trophy se întoarce în Africa în 2024

BMW Motorrad a anunțat locul în care se desfășoară următoarea ediție a...

Competitii moto

Hard Enduro Bucovina 2023 a fost anulat, organizatorii acuză ANANP

Săptămâna viitoare ar fi trebuit să marcheze cea de-a zecea ediție a...

Triumph Daytona 675
Competitii motoNoutati moto

Triumph va furniza motoare pentru Moto2 până în 2029

Triumph va continua parteneriatul prin care livrează motoare cu trei cilindri în...

Competitii moto

Prima Sport transmite rezumatul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori

Ediția 2023 a Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori, desfășurată în premieră...