Home Competitii moto Bridgestone şi Saroléa colaborează pentru a patra oară în cursa Isle of Man TT
Competitii moto

Bridgestone şi Saroléa colaborează pentru a patra oară în cursa Isle of Man TT

16
Moto


Saroléa urmăreşte să ajungă pe primul loc în cursa TT Zero, întrecându-se pe anvelope Bridgestone Battlax.

Compania Bridgestone este mândră să anunţe continuarea parteneriatului său cu Saroléa, producătorul belgian de motociclete electrice. Pentru al patrulea an consecutiv, Bridgestone şi Saroléa vor participa la cursele TT Zero de pe Insula Man, pe data de 7 iunie.

Motocicleta de curse Saroléa SP7 este echipată cu anvelope Bridgestone Battlax. „Acest parteneriat oferă companiei Bridgestone oportunitatea de a demonstra că merge până la capăt atunci când vine vorba de calitatea produselor. Prin introducerea în cursa TT Zero a anvelopelor noastre de curse Battlax, care pot fi achiziţionate de pe rafturile partenerilor noştri, ne dorim să arătăm că putem oferi şoferilor obişnuiţi cea mai bună performanţă”, afirmă Nico Thuy, Şef al departamentului de Motociclete din cadrul Bridgestone Europa.

Dean Harrison of Yorkshire, un şofer de motocicletă cu multă experienţă, va pilota SP7 pentru al doilea an la rând. „De anul trecut echipa a îmbunătăţit semnificativ motocicleta SP7 şi sunt nerăbdător să aflu ce a realizat. Anul acesta ţintesc să ajung pe podium şi nu văd niciun motiv pentru care acest lucru nu va fi posibil”, afirmă Harrison.Bridgestone

Abilităţile de condus ale lui Harrison, combinate cu tehnologia şi inovaţia motocicletei SP7 şi cu anvelopele de curse Bridgestone Battlax fac echipă cu un concurent puternic în cursa pentru podium.

Bridgestone şi Saroléa au o istorie care începe în 2014. Parteneriatul dinamic oferă asistenţă tehică completă şi expertiză în domeniul anvelopelor pentru obiectivele ambiţioanse ale Saroléa. De asemenea, acest parteneriat subliniază angajamentul Bridgestone pentru un viitor cu mobilitate durabilă şi viziunea sa de mediu pe termen lung, care se concentrează pe conservarea ecologică a resurselor şi reducerea emisiilor de carbon.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Competitii motoNoutati moto

România, Arenă pentru Duelul European al Motocrosului Națiunilor

Cei mai buni piloți de motocros din Europa se vor lupta pentru...

Competitii motoNoutati moto

MotoGP: casele de pariuri spun că va fi un duel Bagnaia-Marquez

Am analizat cotele marilor companii de pariuri sportive cu privire la câștigătorii...

Competitii motoNoutati moto

MotoGP 4.0: 850 cmc și aripi mai mici

Născut cu 990 cc în 2002, coborât la 800 în 2007, revenit...

Competitii moto

Mani Gyenes este pregatit să ia startul în Dakar 2024

Emanuel Gyenes, cel mai experimentat român în materie de Dakar şi rally...