Home Comunitatea moto Zilele BMW Motorrad 2024 se întorc la Garmisch-Partenkirchen
Comunitatea motoNoutati moto

Zilele BMW Motorrad 2024 se întorc la Garmisch-Partenkirchen

148


Cea mai mare adunare a mărcii bavareze se întoarce acasă după două ediții la Berlin. În „Anul GS”, aceasta va avea loc între 5 și 7 iulie

Cea mai mare adunare BMW Motorrad din lume din 2024, ceea ce a fost numit „Anul GS”, se va întoarce la Garmisch-Partenkirchen după două ediții, 2022 și 2023, când a avut loc la Berlin. Capitala a fost o locație plină de semnificație, este locul unde se construiesc motociclete BMW de peste 50 de ani, dar revenirea la poalele Alpilor este o alegere mult mai în concordanță cu spiritul GS.

Zilele BMW Motorrad au avut loc, de fapt, la Garmisch-Partenkirchen pentru un total de 18 ani consecutivi, iar orașul, la fel de bavarez ca și marca, reprezintă un punct de referință ideal pentru cei care, la fel ca pasionații BMW, au făcut din motociclete instrumentul lor de călătorie și de descoperire a lumii. În jurul Garmisch, zona oferă tot felul de drumuri, iar trecătorile alpine nu sunt departe: pe scurt, este terenul ideal, fie pentru a ajunge la eveniment cu motocicleta, fie pentru a-l folosi ca punct de plecare pentru o excursie în munții din jur.

Între 5 și 7 iulie, BMW Motorrad Days 2024 va găzdui spectacole, test ride-uri, prezentări de produse legate de marca BMW și, nu în ultimul rând, va exprima pe deplin stilul de viață bavarez într-o atmosferă festivă.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...