Home Noutati moto Zero SR / S un nou model sport tourer cu propulsie electrică
Noutati moto

Zero SR / S un nou model sport tourer cu propulsie electrică

3


Zero Motorcycles, marca care a redefinit categoria motocicletelor cu propulsie electrică care se află în plină expansiune în ultimii 14 ani, prezintă ultima sa noutate, SR/S.

Zero Motorcycles, marca care a redefinit categoria motocicletelor cu propulsie electrică care se află în plină expansiune în ultimii 14 ani, prezintă ultima sa noutate, SR/S. Cu un cuplu de 190 Nm, noul model sport tourer reușește să îmbunătățească cu 13% atât puterea cât și performanțele în comparație cu modelul SR / F din care derivă.

Comparativ cu modelul SR / F, lansat în urmă cu un an, noul model Zero SR / S se deosebește printr-un design mai elegant și o ergonomie revizuită pentru confort și funcționalitate.

Capabil să dezvolte un cuplu de 190 Nm și o putere de110 CP, noul SR / S oferă performanțe și eficiență de top în categoria sa, datorită motorului ZF 75-10 și bateriei litiu-ion de 14,4 kWh. Motorul compact are o răcire cu aer inovatoare care crește longevitatea, elimină cea mai mare parte a întreținerii de rutină și lansează fără efort SR / S la viteza maximă de 200 km / h. O încărcare unică cu adăugarea rezervorului de energie de la Zero permite acoperirea unei distanțe de până la 323 km. Aceasta este o îmbunătățire cu 13% în ceea ce privește performanța și autonomia lui SR / S în comparație cu SR / F.

Sistemul de încărcare rapidă funcționează pe rețeaua extinsă și în creștere a stațiilor de încărcare de nivel 2 și oferă o platformă care vă permite să gestionați până la trei module de încărcare independente. Aceasta permite o adaptabilitate unică și cea mai rapidă capacitate de încărcare a gamei Zero. Cu toate cele trei module instalate, SR / S poate încărca 0 până la 95% capacitate într-o oră.

Microletta un nou vehicul cu trei roti și propulsie electrică și cu stil retro

Datorită sistemului de operare Cypher III de la Zero și controlului de stabilitate MSC  Bosch, noul SR / S gestionează un echilibru perfect între putere și control, stabilind un standard suplimentar pentru performanțe premium. Cypher III funcționează ca un hub central, integrând toate sistemele pe motocicletă. De la MSC de la Bosch la aplicația și tabloul de bord de nouă generație Zero, totul este conectat pentru a garanta un control ușor și intuitiv.

SR / S integrează sistemul MSC de la Bosch, cunoscut pentru accelerare dinamică și stabilitate îmbunătățită, indiferent de suprafața sau condițiile drumului. În combinație perfectă cu sistemul Cypher lIl, toate funcțiile MSC sunt exploatate: respectiv ABS-ul, controlul frânărilor în viraje, controlul tracțiunii și controlul cuplului de tracțiune. Cu un arsenal de moduri de conducere, SR / S le permite motocicliștilor să își personalizeze performanțele prin intermediul aplicației intuitive și a interfeței de bord de generație nouă de la Zero. SR / S poate aborda orice drum indiferent de condiții cu modurile „Street”, „Sport”, „Eco”, „Rain” și până la 10 moduri programabile personalizate. În plus, motocicleta este echipată cu sistem de frânare prevăzut cu disc dublu radial pe față, care adaugă un nivel de control care îmbunătățește distanțele de oprire.

Modelul premium SR / S cu încărcător rapid de 6 kW, mânere încălzite și terminale din aluminiu este disponibil cu prețuri începând de la 24.340 euro, în timp ce modelul standard cu încărcător rapid de 3 kW este în schimb oferit cu prețuri începând de la 22.080 euro. Atât modelele premium, cât și cele standard sunt disponibile în culorile Skyline Silver și Cerulean Blue. Noul Zero SR / S va fi disponibil din rețeaua oficială de distribuitori începând cu sfârșitul acestei luni.

Foto: Zero

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...