Home Noutati moto Microletta un nou vehicul cu trei roti, propulsie electrică și stil retro
Noutati moto

Microletta un nou vehicul cu trei roti, propulsie electrică și stil retro

2


Produs de compania elvețiană Micro, Microletta este un vehicul cu propulsie electrică, capabil să atingă 80 km/h și să asigure o automomie de 100 km în timp ce prețul de bază este de 4.900 euro.

Produs de compania elvețiană Micro, Microletta este un vehicul cu propulsie electrică, capabil să atingă 80 km/h și să asigure o automomie de 100 km în timp ce prețul de bază este de 4.900 euro.

Unii îl consideră ca pe un scuter mai mare în timp ce alții îl aseamănă cu versiunea retro a unui triciclu. Cu siguranță, acesta este un vehicul plin de personalitate, se numește Microletta și este produs de Micro, o companie elvețiană specializată în scutere și micro vehicule pentru utilizarea urbană.

Microletta dispune de un motor electric, alimentat cu ajutorul a două baterii care pot fi încărcate la capacitate maximă în 4 ore și care pot asigura o autonomie de 100 km. Prețul de bază comunicat de firma elvețiană este de 4.900 €.

Piaggio Medley în varianta îmbunătățită pentru 2020

Microletta beneficiază de o schema a suspensiei față care amintește de cea de tip parallelogram care echipează modelul italian Piaggio Mp3. Tot de la acesta pare a fi inspirat și sistemul anti-tilting care blochează suspensia în timp ce vă aflați la semafoar sau opriți în trafic, făcând astfel inutilă sprijinirea cu picioarele pe pământ.

Interesantă pare și viteza vehiculului, care poate atinge valoarea de 80 km / h și prin urmare, este ușor de ghicit că acest vehicul poate fi omologat ca o motocicletă. În același mod, roțile din față au o distanță suficient de mare, astfel încât să fie omologată ca LT (Thread Large) și, prin urmare, poată fi condus inclusiv cu permis categoria B.

Foto: Micro

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...