Home Noutati moto Piaggio Medley în varianta îmbunătățită pentru 2020
Noutati moto

Piaggio Medley în varianta îmbunătățită pentru 2020

1


Pentru modelul de scuter Medley al producătorului italian din Pontedera, anul 2020 aduce un nou design, motoare noi i-Get de 125 și 150 cmc dotate cu sisteme Start&Stop. Cu o manevrabilitate excelentă și cu un spațiu de depozitare substanțial majorat, noul scuter de la Piaggio este deja disponibil la vânzare cu prețuri începând de la 3.399 de euro.

Pentru modelul de scuter Medley al producătorului italian din Pontedera, anul 2020 aduce un nou design, motoare noi i-Get de 125 și 150 cmc dotate cu sisteme Start&Stop. Cu o manevrabilitate excelentă și cu un spațiu de depozitare substanțial majorat, noul scuter de la Piaggio este deja disponibil la vânzare cu prețuri începând de la 3.399 de euro.

În anul 2016, Piaggio a prezentat modelul Medley un scuter compact cu roți de mare diametru, dar cu o capacitate mare de depozitare a obiectelor. Sub șaua sa se găsește un spațiu de dopozitare pentru două căști iar mulțumită podelei largi există spațiu pentru a depozita un rucsac. Acestea reprezintă detalii importante mai ales pentru cei care folosesc scuterul în fiecare zi și își doresc mai multă utilitate. Trei ani mai târziu, Piaggio a dezvăluit la ultima ediție a Salonului Moto EICMA de la Milano evoluția modelului Medley, poziționat în gamă între modelele Liberty și Beverly. Disponibil în două versiuni de bază și S, noua variant îmbunătățită este deja disponibilă la vânzare la toți dealeri autorizați cu prețuri de la 3.399 euro pentru motorizarea de 125 cmc și 3.499 euro pentru cea de 150.

Kymco AK 550 ABS versiunea pentru 2020

Pentru a optimiza spațiile de depozitare, rezervorul de combustibil este poziționat acum central deasupa podelei iar radiatorul este montat lateral. Există deasemenea un cârlig pentru pentru o geantă și sertarul din scutul din spate în care se găsește o priză USB și poate găzdui un smartphone de dimensiuni medii. În standard este oferit un suport spate pentru montarea compartimentelor superioare pentru bagaje cu capacități de 32 și respectiv 37 dmc. Noul Medley dispune de cu jante de concepție nouă (în față de 16 țoli iar în spate de 14 țoli), setarea suspensiei a fost revizuită, iar în spate, pe lângă noile amortizoare, se găsește un pneu mai lat cu dimensiunea de 120 / 70-14.

Motorul monocilindric răcit cu lichid (omologat Euro4) a fost complet reînnoit și are o putere mai mare în ambele versiuni de capacitate. Cea mai recentă evoluție a familiei de motoare Piaggio i-Get oferă 11 kW (125 cmc) și respectiv 12,1 kW (150 cmc), ceea ce îl face unul dintre cele mai puternice motoare din categoria sa. Sistemul start & stop a fost îmbunătățit și  dispune acum de o funcționare optimizată. Consumul declarat de producătorul italian este de 41,5 km / l pentru motorul de 125 cmc și 41 km / l pentru cel de 150 cmc. Intervalele de revizie sunt pentru fiecare motorizare de 10.000 km.

Foto: Piaggio

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...