Home Noutati moto Viitorul motocicletei în viziunea Yamaha
Noutati moto

Viitorul motocicletei în viziunea Yamaha

0


Câteva cuvinte și un videoclip din care au putut fi extrase unele fotografii care ne prezintă  ideea de mobilitate și nu numai în viziunea producătorului nipon Yamaha.

″Arătați experților viziunea pe care Yamaha o are asupra viitorului și cum produsele pe care le realizăm sunt cele care vor putea schimba viața oamenilor în bine″ acesta este mesajul pe care Andrea Colombi, managerul reprezentanței Yamaha Italia, și-a exprimat-o în timpul conferinței de presă intintulată „NIKEN: de la idee la producție” și care a avut loc la prima ediție a evenimentului MOARD de la Milano de săptămâna trecută.

Istoricul privind evoluția proiectului care a dus la industrializarea primei motociclete cu trei roți din lume s-a concluzionat prin proiecția filmului „At Yamaha, this is what we do”, care este sinteza perfectă a viziunii pe care compania japoneză o are asupra viitorului și anume: îmbunătățirea vieții oamenilor prin oferirea de experiențe imersive prin parcurgerea și vizionarea cu atenție a produselor sale.

„Imaginația este un element fundamental al gândirii creatoare care tranformă ideea în realitate, acest lucru se face prin realizarea de concepte care sunt prima realizare fără compromis a ideii, a cărei funcție este și de a  testa reacțiile pieței. O companie care este lideră în domeniul mobilității trebuie să se evalueze cu viziunea viitorului la 360 °, unde în centru sunt nevoile și emoțiile oamenilor „, spune Andrea Colombi.

Foto: Yamaha

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...