Yamaha YZF-R125 cu stil de MotoGP

Ediția exclusivă a modelului de motocicletă Yamaha YZF R125 se dorește a fi o replică a modelului pe care concurează Valentino Rossi și Maverick Vinales

O ediție exclusivă a modelului YZF-R125, care reflectă tradiția competițională denumită Yamaha Monster Energy, este inspirată din MotoGP fiind foarte aproape de look-ul modelului YZR-M1, pe care concurează cele două superstaruri precum Valentino Rossi și Maverick Vinales.

Stilul agresiv și în același timp spectaculos este inconfundabil, iar gheara verde Monster Energy imprimată captează imediat privirea. Ediția exclusivă YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP ediția 2019 este cel mai recent omagiu adus spiritului autentic MotoGP și poate fi achiziționată începând cu prețul de 5.290 euro.

Caracteristicile tehnice ale noii ediții limitate rămân neschibate în comparașie cu modelul standard. Pentru anul 2019, motorul cu 2 cilindri de 125 cnc având răcirea pe apă și 4 supape pe cilindru a fost complet revizuit, dispunând de un sistem variabil de actionare a supapelor (VVA) care optimizeaza admisia în raport cu turația motorului. În același timp modelul beneficiază de un nou tip de ambreiaj și un nou cadru deltabox cu geometrie optimizată.

Foto: Yamaha 

Adaugati comentariu