Vespa ediția Mickey Mouse

Vespa Primavera (50, 125 și 150) se îmbracă în negru, roșu, alb și galben, culorile lui Mickey Mouse, pentru o ediție foarte specială.

Vespa și Mickey Mouse împreună pentru prima dată: două dintre cele mai cunoscute mărci din lume creează o serie specială. Astăzi, aceste două personalități de neuitat își unesc forțele într-un proiect special pentru centenarul Disney, cu o Vespa dedicată lui  Mickey Mouse. Pentru a sărbători această colaborare, Vespa Primavera 50cc, 125cc și 150cc se colorează în negru, roșu, alb și galben: culorile celui mai faimos șoricel din lume, născut din geniul Disney. De asemenea, inspirate de Mickey Mouse sunt roțile galbene care amintesc de pantofii săi și oglinzile negre care amintesc de inconfundabilele sale urechi rotunde. Există, de asemenea, un model care redă grafic silueta personajului animat pe ambele părți ale scuterului și pe partea din față. În fine, nu putea lipsi semnătura lui Mickey Mouse, prezentă atât pe șa, cât și pe partea frontală . Disney Mickey Mouse Edition by Vespa va fi disponibil în curând cu o cască asortată în aceleași culori.

„O legendă atemporală precum Vespa”, a declarat Michele Colaninno (Piaggio Group), „nu putea să nu sărbătorească, cu ocazia centenarului Disney, o figură la fel de inegalabilă precum Mickey Mouse, cu un omagiu adus creativității, imaginației, veseliei și distracției, valori pe care Vespa le-a purtat întotdeauna. Astăzi, ca și atunci. Această colaborare între Vespa și Disney este o celebrare a două entități istorice care au un vis comun: să permită tuturor să își exprime liber imaginația”.

Claire Terry (Disney) a declarat: „La fel ca și Mickey Mouse, Vespa este o emblemă culturală, evocând un sentiment de distracție și aventură, iar împreună formează o combinație minunată, care extinde cu adevărat narațiunea veșnică a celor două. Suntem incredibil de entuziasmați să aducem această versiune a scuterelor celebre pentru fanii noștri în anul centenarului și să aducem tot farmecul și personalitatea lui Mickey Mouse în călătoriile pe două roți, oriunde vor oamenii să meargă!”.

Adaugati comentariu