Suzuki pregăteşte încă o variantă de V-Strom 800 şi ea arată aşa

Suzuki pregătește încă o versiune a actualului V-Strom 800, iar aceasta va avea o orientare mai puternică spre rularea exclusiv pe asfalt.

Așadar, în completarea lui V-Strom 800 DE, casa din Hamamatsu va avea încă o variantă, posibil denumită simplu V-Strom 800. Aceasta vine cu jante din aliaj de 17 inchi, fără protecții pentru manete și fără elemente de protecție pentru baia de ulei. În comparație cu un 800 DE, avem și un parbriz mai înalt, printre altele.

Informaţiile despre noua variantă de V-Strom au apărut pe internet la scurtă vreme de la publicarea unor fotografii ale omologării de tip a acestuia în Australia. În mod interesant, omologarea de tip în țara respectivă implică necesitatea asocierii unor fotografii ale vehiculului odată cu realizarea omologării. Odată cu omologarea, imaginile au devenit publice, iar astfel au început să circule pe internet.

Alte schimbări în comparaţie cu V-Strom 800 DE duc la o masă totală de 207 kilograme la uscat în loc de 214 kilograme în ordine de mers, deci diferenţa pe şosea este posibil să fie mai mică de şapte kilograme. Ce ştim că este diferit vine la nivelul lăţimii, de 905 mm în loc de 975 mm la 800 DE. Ampatamentul este redus, de la 1570 mm la 1515 mm.

Rezultatul este o motocicletă mai adecvată pentru touring, cu mai puţin accent pe partea de adventure. Nu este nimic rău aici, din contră, fiind destui potenţiali clienţi şi pentru această configuraţie. Cine ştie, poate vine şi la un preţ mai mic, ceea ce ar face alegerea mai atractivă pentru cei nehotărâţi.

În mod evident, cadrul, motorul, transmisia, frânele, ceasurile de bord şi chiar şaua sunt identice. Nu este clar dacă setările suspensiei vor fi diferite sau modificate în cea mai mică măsură sau nu, dar sperăm să aflăm odată cu lansarea acestei noi variante.

Trebuie să notăm faptul că introducerea unei asemenea variante a unei motociclete pe o piaţă nu ne garantează faptul că o vom vedea şi la noi, dar asta depinde mai mult de aşteptările producătorului şi de strategia sa pentru acel model sau acea variantă de model.

Adaugati comentariu